Ki az Winmasters Hungary tulajdonosa?

A winmasters a 2014. május 15-én Máltán bejegyzett WM Interactive Limited márkaneve, amelynek székhelye: 170, Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkirkara, BKR 9077, Málta, C-65151 cégjegyzékszámmal, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) felügyelete alatt áll. winmasters sportfogadási és kaszinó szolgáltatásait a 2018.08.01-én kiadott MGA/B2C/275/2014 számú engedély alapján üzemelteti. Málta az online szerencsejátékok egyik vezető joghatóságává vált, több mint négyszáz engedélyt adtak ki, ami a globális online szerencsejáték -piac körülbelül 10% -át teszi ki.

A Responsible Gaming Foundation, a GamingMalta és a European Gaming Institute of Malta három olyan projekt, amelyet a Máltai Szerencsejáték Hatóság kezdeményezett 2014-ben. Ezek a kezdeményezések a máltai szerencsejáték-ipar megszilárdítására irányuló tágabb jövőkép részét képezik.

A Felelős Szerencsejáték Alapítvány célja, hogy szélesebb körben felhívja a figyelmet a máltai túlzott szerencsejáték mértékére, lehetséges okaira és következményeire, különös tekintettel a megelőzésre, valamint támogatást és tanácsot adjon a szerencsejáték-kényszereseknek a felépülés felé vezető úton. A felelősségteljes játékkal kapcsolatos további információkért és a szerencsejátékkal kapcsolatos segítségért keresse fel a Responsible Gaming Foundation weboldalát a www.rgf.org.mt címen .

A GamingMalta Foundation egy nonprofit szervezet, amely 2015 márciusában indult, alapító tagjai Málta kormánya és a Máltai Szerencsejáték Hatóság. Céljai közé tartozik Málta, mint a szerencsejáték-ipar vezető joghatósága és kiválósági központja népszerűsítése helyi és nemzetközi szinten egyaránt. A GamingMalta a szerencsejáték-ipar promóciós ága, amelynek feladata, hogy új cégeket vonzzon, hogy Máltát használják tevékenységeik letelepedési helyeként. Feladata továbbá az illetékes hatóságokkal való kapcsolattartás Málta, mint joghatóság vonzerejének növelése érdekében.

Az EGIM célja, hogy a rövid távú kurzusok, diplomák és mesterképzések lehető legjobb keverékét kínálja a nem kapcsolódó szerencsejáték-ágazatból érkező potenciális jelöltek számára, hogy megismerkedhessenek a játékipar egy választható területével a megfelelő tudás és készségek megszerzése érdekében. Továbbá, hogy megértse az iparág (jelen és Jövőbeli) készségigényét, és ami a legfontosabb, hogy előre jelezze és felkészüljön a jövőbeli technológiai és terméktrendeken alapuló oktatási kurzusok felépítéséhez és létrehozásához szükséges készségkészletekre.

Ezen cégcsoport alá tartozik a magyar oldal is, így nem kell félni bármilyen visszaéléstől, vagy csalástól. Rengeteg biztonsági intézkedés van érvényben, amikről bővebben az oldalon olvashatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük