Winmasters mobil verzió és telefonos alkalmazás

A Winmaster alkalmazása segítségével nem kell többé elmenned egy lottózóig, ha fogadni szeretnél egy sporteseményre. Az alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy otthonról, a buszról vagy bárhonnan fogadhass a mérkőzésekre vagy belépve a kaszinóba játszhass egyet.

A Winmasters oldala a legújabb “reszponzív weboldalkialakítási” technológiát használja az “optimális megjelenítési élmény érdekében minden hordozható eszközön”. Az ügyfelek iPhone/iPad és Android okostelefonokon és táblagépeken keresztül is elérhetik a Winmasters oldalát.

A mobil oldal ugyanazt a fekete-fehér-piros témát használja, mint az asztali oldal. Az oldal betöltésekor a kaszinót az oldal tetején található vízszintes menüsoron találhatjuk meg. A fogadóknak lehetőségük van arra, hogy a keresősáv segítségével keressék meg a kívánt piacokat.

Az alkalmazás ugyan úgy lehetőséget ad minden olyan funkció használatára, mint ami az oldalon van. Fogadhatsz sport és e-sport eseményekre, nézheted is őket vagy használhatod a kaszinót.

Az oldal közepén élő események, kiemelt események és közelgő mérkőzések találhatók. A grafika zökkenőmentes, a weboldal gyorsan töltődik be, és könnyen navigálható.

Mobilos alkalmazást jelenleg kizárólag a Winmasters hivatalos oldaláról lehet letölteni. Az oldalon belül a „mobil” fület kell megnyomni, hogy megtaláljuk a letöltés gombot. Az alkalmazás telepítése nem károsítja az eszközt, a letöltés gomb megnyomása után felugró figyelmeztető üzenet ellenére sem. Az alkalmazás futtatásakor, a beállításoknál engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó telepítéseket. Az alkalmazás letöltése teljesen ingyenes.

Az alkalmazásba belépve a weboldalhoz hasonlóan, a jobb felső sarokban lévő gombokkal tudunk belépni már meglévő fiókunkba, vagy ha még nem csináltunk fiókot magunknak regisztrálni is. A 18. életév betöltése itt is kritérium. A mobilos alkalmazás használatáért nem jár külön bónusz, de az új regisztrálók megkapják az üdvözlő bónuszt.

Az applikáción belül találunk gyors és biztonságos fizetési módokat,  használhatunk hitel vagy betét kártyát, választhatunk banki átutalást vagy e- pénztárcát is. A fizetési módokról és a biztonsági feltételekről az oldalon belül hosszabban is olvashatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük