Winmasters kaszinó felülvizsgálat

Sok kaszinó jön létre minden egyes évben, viszont ezeknek minősége erősen változó, ebben az írásban nem mást, mint a Winmaster kaszinót fogjuk felülvizsgálni.

Általános információk a kaszinóról

A Winmasters egy máltai licenszű online kaszinó melyen sportfogadásokat köthetünk és kaszinóban próbálhatjuk ki szerencsénk. Az oldalt a weben és mobil készülékeinken is elérhetjük, így garantált, hogy mindenki megtalálja, azt a platformot, amin használni szeretné.

Mint a legtöbb online kaszinó a Winmasters is rendelkezik a legfontosabb dolgokkal, mint kezdő bónuszok, nyerőgépek és élő chat támogatás.

A regisztráció folyamata

Ahhoz, hogy az oldalon játszhassunk, először mindenképpen regisztrálnunk kell. A regisztráció itt is az alap adataink megadásáról szól. Csak annak lesz sikeres a regisztrációja, aki saját nevében hoz létre fiókot és elmúlt 18 éves.

A személyes adatok, amiket meg kell adnunk:

•             Vezetéknév és Keresztnév

•             Nem

•             Születési dátum

•             Állampolgárság

•             Utca, házszám és irányítószám

•             Város és ország

•             Mobilszám

A regisztráció folyamata

Üdvözlő bónusz a sportoknál

Amennyiben új regisztrálók vagyunk több bónuszból is válogathatunk az oldalon a sportfogadásoknál.

A különböző bonuszfajták:

Chasback 0-0 eredménynél: El kell helyeznünk egy fogadást pontos eredményre és ha a mérkőzés végén 0-0 az eredmény és veszítünk visszakapjuk a tétünket. Ez az ajánlat minden Winmasters ügyfélnek elérhető. Csak egyszeri fogadásra érvényes.  A maximálisan visszatéríthető összeg fogadásonként  50€/ 18,640 HUF.

Második esély: A legalább 5 részből álló fogadás után egy vesztes fogadás tétjét visszakaphatjuk. Erre csak a Magyarországon élő játékosok jogosultak. Az ajánlatban való részvételhez a játékosnak legalább 5 részből álló kombinált fogadást szükséges elhelyeznie (minimum részenként 1.35-ös szorzóval, 5€/1 865 Ft-os téten). Ha legalább egy rész vesztes, a játékos a tét összegét visszakapja freebet formájában.

Üdvözlő bónusz: Csak magyar játékosoknak elérhető. A bónusz ajánlat az első befizetés 100%-a, legfeljebb 100€/37 400 Ft sportfogadásra. A bónusz a regisztrációt követő 30 napon belül igényelhető.

Combo Booster: Csak magyar játékosoknak elérhető. Ez a bónusz a kombinált fogadásokra érvényes. A promócióban való részvételhez legalább 4 részből álló kombinált fogadást kell elhelyezni. Minden részfogadásnak a fogadószelvényen legalább 1,35 szorzóval kell rendelkeznie az ajánlatban való részvételhez. A maximális bónusz nyeremény játékosonként naponta 750€/ 280 000 Ft Minden ezen felüli összeg törlésre kerül.

Üdvözlő bonusz a kaszinóban

Üdvözlő bonusz a kaszinóban

A kaszinóban is hasonlóképpen működnek a bónuszok.

A kaszinó üdvözlő bónuszánál első befizetésnél legalább 3.730 Ft értékben kell pénzt feltöltenünk vagy az ajándékdoboz mezőben válasszuk ki a bónuszt. Akár 74 580 Ft és 10 Ingyenes pörgetés várhat ránk a Book of Dead játékbépen. Vagy szerezhetünk akár még több ingyenes pörgetést is. Labalább 60 Ingyenes pörgetés vár még ránk a következő 14 napban megfogatási követelmény nélkül a Happy Hours és Ingyenes pörgetések Hétvégén ajánlatban. A promóció csak magyar lakosokra érvényes, akik még nem fizettek be játékosszámlájukra.

Az ajánlat játékosonként egyszer elérhető. A bónusz megszerzéséhez a regisztrációt követő 30 napon belül meg kell történnie az első befizetésnek. Egyik bónusz sem vonható össze más bónuszokkal.

Az álltalános szerződési feltételek ide is vonatkoznak és aki megszeg valameilyen szabályt azt megvonhatják a promócióktol.

Nyerőgépes játékok a kaszinóban

A kaszinó főoldalán bőségzavarba kerülünk a sok játéktól. Számos kategória van amik közül választhatunk. A játékokat minőségi Igaming fejlesztők szolgáltatják a Winmasters weboldalára, így nem kell félnünk, hogy indokolatlanul a rövidebbet húzzuk.

Amire viszont érdemes figyelni az nem más, mint az RTP (Return-to-player) arány. Ez határozza meg, hogy átlagosan mennyit kapnak vissza a játékosok egy adott machinától eszerint érdemes olyat választani, aminél minél magasabb ez az arány.

Fizetési módok a kaszinóban

Az ügyfelek többféle pénznemben is kérhetik a kifizetést vagy befizethetnek a Winmasters weboldalára:

•             Euro

•             USA-dollár

•             Brazil reál

•             Cseh korona

•             Magyar forint

•             Moldáv lej

•             Orosz rubel

•             Lengyel Zlotych

•             Szerb dínár

•             Román lej

Az ügyfelek a következő módszerekkel vehetnek ki pénzt az oldalról:

•             Skrill – €10 / $10 (2-6 óra, ingyenes)

•             Neteller – 10 € / 10 $ (2-6 óra, ingyenes)

•             Visa, MasterCard – 10 € / 10 $ (3-5 nap, ingyenes)

Hogyan vehetünk ki pénzt vagy fizethetünk be a kaszinós számlánkról

Az ügyfelek a következő módszerekkel fizethetnek be és vehetnek ki pénzt:

Befizetések

•             Visa, MasterCard, Maestro – Minimális befizetés: €10 / $10 – Maximális befizetés: €2,000 / $2,000 (azonnali átutalás, ingyenes)

•             Skrill – Minimális befizetés: €10 / $10 – Maximális befizetés: €2,000 / $2,000 (azonnali átutalás, ingyenes)

•             Neteller – Minimális befizetés: €10 / $10 – Maximális befizetés: €2,000 / $2,000 (azonnali átutalás, ingyenes)

•             Paysafecard – Minimális befizetés: €10 / $10 – Maximális befizetés: €2,000 / $2,000 (azonnali átutalás, ingyenes)

•             Banki átutalás – Minimális befizetés: €50 / $50 – Maximális befizetés: €10,000 / $10,000 (azonnali átutalás, ingyenes)

A befizetés feldolgozása azonnal történik betéti és hitelkártya, e-pénztárca vagy feltöltőkártya használatával.

Minden fizetési módnak van befizetési limitje, amelyet a winmasters állított be. Különleges esetekben a befizetési limitek szükség szerinti módosítása a társaságuk mérlegelési jogkörébe tartozik. Ennek ellenére beállíthatja saját befizetési limitjét. Ehhez be kell jelentkeznie fiókjába, ahol napi, heti és/vagy havi limiteket állíthat be. 

A kaszinó mobilos verziója

Az applikációt, a hivatalos weboldalukról lehet csak letölteni.

A mobil oldal ugyanazt a fekete-fehér-piros témát használja, mint az asztali oldal. Az oldal betöltésekor a kaszinót az oldal tetején található vízszintes menüsoron találhatjuk meg. A fogadóknak lehetőségük van arra, hogy a keresősáv segítségével keressék meg a kívánt piacokat.

A kaszinó mobilos verziója

A kaszinó elérhetősége IOS és Android eszközökre

A Winmasters oldala a legújabb “reszponzív weboldalkialakítási” technológiát használja az “optimális megjelenítési élmény érdekében minden hordozható eszközön”. Az ügyfelek iPhone/iPad és Android okostelefonokon és táblagépeken keresztül is elérhetik a Winmasters oldalát.

Az alkalmazás ugyan úgy lehetőséget ad minden olyan funkció használatára, mint ami az oldalon van. Fogadhatsz sport és e-sport eseményekre, nézheted is őket vagy használhatod a kaszinót.

A kaszinónak van-e szárazföldi kaszinója

A Winmasters kizárólag online kaszinó. Használhatjuk telefonon, tableten és számitógépen is.

Támogatás és élő chat

Élő chat funkció jelenleg nincs, de rengeteg támogatást kapunk, ha kérdésünk vagy kérésünk adódna. Jelenleg az ügyfelek csak e-mailben vehetik fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A képviselők a support@winmasters.com címen érhetők el. Ha kérdésünk van írhatunk nekik, de elötte megnézhetjük, hátha a GYIK szekción már mást is érdekelt a kérdése és választ is kaphatunk rá.

Az ügyfélszolgálat a hét minden napján 09:00-22:00 CET (angol nyelven), más nyelveken (angol, magyar, görög, lengyel, cseh, horvát, orosz és brazil portugál) pedig hétfőtől péntekig 09:00-17:00 CET áll rendelkezésre.

Amennyiben már felhasználók vagyunk az oldalon, gyorsabb válaszokat is fogunk kapni.

A Winmasters egy meglehetősen kiterjedt GYIK szekcióval rendelkezik, amely számos kérdésre választ ad a fogadóknak. Az ügyfelek általános kérdéseikre kaphatnak választ, a számlákkal és kifizetésekkel, bónuszokkal és promóciókkal, valamint egyéb különféle kérdésekkel kapcsolatos kérdések mellett.

A kaszinóról összességében, bízhatunk benne?

Úgy tűnik, hogy a Winmasters egy olyan cég, amely a kelet-európai piacot célozza meg, és az ügyfélszolgálat számos nyelven elérhető Oroszországban és környékén. A labdarúgópiacokon jó oddsok állnak rendelkezésre, és 29 különböző sportággal az ügyfelek bőven választhatnak. A limitek néhány sportág esetében kissé alacsonyak, de egy viszonylag új céghez képest a Winmasters jól kezdte a munkát.

A megbízhatóság szempontjából a Winmasters a és a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) felügyelete alatt áll. Ha egy adott oldal megfelelő jogi háttérrel és értékelésekkel rendelkezik, akkor viszont nincs mitől félni, és az oldal több ponton is nyomatékosan jelzi, hogy fontos számára, hogy biztonságban élvezhessük a termékeket, amiket ad.

bejegyzés winmasters

Gyakran ismételt kérdések – GYIK

Vannak-e betéti korlátok?

A különböző befizetési módok mindegyikéhez saját limitek tartoznak, amelyeket be kell tartani, de a Winmasters belátása szerint módosíthatja ezeket, ha úgy ítéli meg, hogy ez lehetséges és szükséges.

Biztonságban vannak-e a tranzakcióim és személyes adataim a kaszinó honlapján?

Igen, a kaszinó oldalát úgy alakították ki, hogy az Ön magánéletének és biztonságának megőrzése a legfontosabb szempont. Minden fizetés a vezető fizetési szolgáltatókkal való partnerségen keresztül történik, és ehhez a legmagasabb adattitkosítási technológiát használják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük