Winmasters élő chat és támogatás

Jelenleg az ügyfelek csak e-mailben vehetik fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A képviselők a support@winmasters.com címen érhetők el. Ha kérdésünk van írhatunk nekik, de elötte megnézhetjük, hátha a GYIK szekción már mást is érdekelt a kérdése és választ is kaphatunk rá.

Az ügyfélszolgálat a hét minden napján 09:00-22:00 CET (angol nyelven), más nyelveken (angol, magyar, görög, lengyel, cseh, horvát, orosz és brazil portugál) pedig hétfőtől péntekig 09:00-17:00 CET áll rendelkezésre.

Ha már meglévő használói vagyunk a Winmasters oldalnak, ne felejtsük el megadni felhasználónevünket a gyorsabb válasz érdekében.

A kérdéseinkre ezen kívül, úgy kaphatunk gyorsan választ, ha megadjuk a személyes e-mail címünk a kapcsolatfelvételi űrlap „e-mail cím mezőjében, így kaphatunk választ a kérésünkre/kérdésünkre.

A Winmasters egy meglehetősen kiterjedt GYIK szekcióval rendelkezik, amely számos kérdésre választ ad a fogadóknak. Az ügyfelek általános kérdéseikre kaphatnak választ, a számlákkal és kifizetésekkel, bónuszokkal és promóciókkal, valamint egyéb különféle kérdésekkel kapcsolatos kérdések mellett.

Az oldalon online chat egyelőre nincs. Az Ügyfélszolgálat azonban jól működik, és az eddigi évek során már feltett kérdések miatt sokszor már levélírás nélkül is választ kaphatunk a kérdésünkre.

Fontos még beszélni arról, hogy a Winmasters nagyon komolyan veszi az ügyfelek esetlegesen fellépő panaszait. Elkötelezetten és minél gyorsabban, kezeli is azokat.

A Máltai Szerencsjáték Felügyelet (MGA) 2018/5 irányelvéből származóan bármely személy által tett panaszt a winmasters úgy értelmezi, hogy az MGA engedély hatálya alá tartozó szolgáltatás bármely aspektusa jogellenes vagy nem biztonságos, nem tisztességes vagy nem átlátható módon történik. Minden panasz „szabály” természetű – például ügyfélszolgálat, felelősségteljes játék.

A vita úgy értelmezendő, mint véleménykülönbség egy játékos és azon szolgáltató között, ahová korábban regisztrált. Minden vita „ügylet” természetű – például végeredmény, fogadási eredmény, számlavezetés, bónusz ajánlatok és azok szerződési feltételei.

A panasz benyújtásakor a Winmasters kéri, hogy a hatékony és gyors kezelés érdekében a panaszunkkal kapcsolatos lehető legtöbb információt osszuk meg velük. Beletartozik ebbe a nevünk, felhasználó nevünk, és a panasz részletes leírása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük