Winmasters átverés vagy ez egy törvényes és megbízható kaszinó?

Az online térben jobb, ha nyitott szemmel járunk és ezért az a kérdés is teljesen jogos, hogy törvényes kaszinó-e a Winmasters.

Erre a kérdésre a válasz nem más, mint hogy igen.

 A winmasters a 2014. május 15-én Máltán bejegyzett WM Interactive Limited márkaneve, amelynek székhelye: 170, Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkirkara, BKR 9077, Málta, C-65151 cégjegyzékszámmal, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) felügyelete alatt áll. winmasters sportfogadási és kaszinó szolgáltatásait a 2018.08.01-én kiadott MGA/B2C/275/2014 számú engedély alapján üzemelteti.

Viszont nem csak az számít egy ilyen kaszinónál, hogy bejegyzett törvényes kaszinó-e, hanem az is, hogy milyen értékelést hagynak más játékosok, aminek a legjobb objektív megtekintése nem más, mint Trustpilot.

Ha egy adott oldal megfelelő jogi háttérrel és értékelésekkel rendelkezik, akkor viszont nincs mitől félni, csak attól, hogy túlságosan is élvezni fogjuk az időt, amit az adott kaszinó oldalán töltünk. Figyelem a szerencsejáték függőséget tud okozni!

Amennyiben még mindig kételkednénk, mennyi is biztonságos, az oldalon számos helyen utána tudunk nézni, hogyan foglya az oldal védeni az adatainkat, kezdve a fiók készítéssel és a dokumentumaink elkérésével, hogy a személyes dolgainkhoz csak a Winmasters tudjon hozzájutni. Az oldalnak több partnere van, de velük is bizalmas a kapcsolatuk. A rendszer már régóta működik és folyamatosan fejlesztik, hogy minél jobb és jobb legyen.

A winmasters célja, hogy a személyes adatok védve, illetve biztonságban legyenek. A személyes adatainak védelme alapvető fontosságú számunkra. A személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának másik célja, hogy kiváló ügyfélszolgálatot tudjon nyújtani, kényelmes hozzáférést biztosítson a játékokhoz, tájékoztathasson a legújabb díjakról, nyertesekről, Jackpotokról, speciális ajánlatokról, új játékokról és bármi más információról, melyről úgy gondolják, hogy tudni szeretnénk.

Az oldalon nem csak a csalásra, de a csalással próbálkozókra is figyelnek, hogy mindkét oldalról tiszta legyen a szórakozás. További információkért olvassa tovább az oldalon az információkat, szerződési feltételeket és a fogadási szabályokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük