William Hill élő chat

A kaszinó weboldalán minden, a platform mobil vagy online használatával kapcsolatos ügyfélkérdést az ügyfélszolgálati csapathoz irányítanak élő chat-en keresztül. Alternatívaként felkeresheti a segítőközpontot is. Egy linkre kattintva kapod meg a lehetőséget. Amint ezt megteszed, a Súgóközpont oldalára kerülsz. E link alatt van egy másik, a bolttal vagy telefonos lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekhez, amelyre szintén egy linkre kell kattintani, de ez ismét a Súgóközpont oldalra visz.

Ott az első dolog, amit látni fogsz, a GYIK listája. Ha látod a választ a tiédre, nem kell az élő chathez fordulnod. Az első kérdés a listán az, hogy “milyen befizetési és kifizetési lehetőségeket használhatok”. Mielőtt rátérnénk a válaszra és a többi kérdésre, íme, mit mondtak az emberek a William Hill élő chatjéről a Trustpiloton.

“Tisztességes szolgáltatás, ha bármilyen fogadásra vagy bármilyen problémára van szükségük, gyorsan segítenek, és nem volt panaszom, amikor az élő chat-en beszéltem velük.”

“Kiváló esélyek feküdt a tisztességes tét mindig fizet ki tisztességesen és nagy segítség szolgáltatások Twitteren keresztül egyetlen hiba az élő chat nem akár a hegyek jó színvonalú.”

“Őszintén szólva az ügyfélszolgálat, amit egy ilyen méretű cég kínál, egy teljes és teljes vicc. A livechat képviselői rosszul képzettek.”

Most pedig térjünk rá a fizetési módokra. Ezek közé tartoznak a betéti kártyák, e-pénztárcák, hitelkártyák (kivéve, ha az Egyesült Királyságban vagy, akkor nem engedélyezett), Apple Pay, online banki szolgáltatások, banki átutalások, sőt, még készpénzutalványok és előre fizetett kártyák is. A kaszinó a betéti kártyákat ajánlja, mint egyszerű és biztonságos módot a számládra történő befizetésre. A minimális betéti kártyás befizetés 5 font. 2020. április 14-én az Egyesült Királyság kormánya betiltotta a kaszinókba történő hitelkártyás fizetéseket. Ha más országból játszol, akkor is használhatsz hitelkártyát a William Hillnél a számlád feltöltéséhez. A minimális befizetési összeg ismét 5 font.

  • Egyéb gyakori kérdések, amelyeket a William Hill felhasználók tesznek fel:
  • Elfelejtettem a bejelentkezési adataimat, mit tegyek?
  • Hogyan tudom ellenőrizni, hogy az ingyenes fogadásom jóváírásra került-e a számlámon?
  • Ki szeretném venni a nyereményemet, miért kértek tőlem dokumentumokat?
  • Hogyan tudom ellenőrizni a számlámat?
  • Miért nem tudom beváltani a fogadásomat?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük