Vegas.hu Értékelések

Kétségtelen, hogy a Vegas.hu-nak nagyon erős alapjai vannak. Az összes kötelező játékelemet és funkciót tartalmazza, amelyeket más nemzetközi kaszinóoldalaktól elvárunk, azzal a különbséggel, hogy ennek a webhelynek a használata teljesen legális. Főleg ami a nyerőgépeket illeti, a Vegas.hu áll jó helyen, bár reméljük, hogy a jövőben bővítjük a repertoárt és további kártyajátékokkal bővítjük. Személy szerint különösen örülnénk a zsír kaszinói változatának. A jelenleg elérhető promóciók arra ösztönözhetik a játékosokat, hogy regisztráljanak, és a közeljövőben számíthatunk valami újdonságra . A Vegas.hu előnye azonban az ügyfélszolgálatban van, hiszen a magyar nyelvű élő chat nem volt jellemző egyetlen nemzetközi oldalra sem. Összességében csak ajánlani tudjuk a Vegas.hu-t, és reméljük, hogy a közeljövőben sok új tartalmat láthatunk majd .

Az online kaszinók kedvelőinek sokáig nem volt más lehetőségük, mint felkeresni valamelyik nemzetközi szerencsejáték-oldalt, ha kockára akarták tenni a pénzüket. De erre már nincs szükség, hiszen megnyitotta kapuit Magyarország első legálisan működő online kaszinója, a Vegas.hu. Az oldal a legújabb nyerőgépes játékokat, de progresszív jackpot programokat, asztali és kártyajátékokat is kínál, amelyek nélkül a kaszinó nem kaszinó. A jelenleg elérhető több mint 270 játékból álló kollekció két exkluzív VegasTV játékot tartalmaz, ahol a képernyő előtt ülő játékos élőben tesztelheti szerencséjét egy igazi krupié ellen a videó linknek köszönhetően. Emellett természetesen lesz magyar nyelvű támogatás, promóciók és bónuszok.

Vegas üdvözlő kaszinó ajánlatok

Kaszinó játékok

A Vegas.hu gazdag játékkínálattal rendelkezik. Egyrészt ott vannak a slotok, amelyek a műfaj standard jellemzői, és a választék nagy részét teszik ki . Utánuk következnek a jackpot játékok, valamint az asztali és kártyajátékok. Ez utóbbiakat a rulett, a blackjack és a póker gazdagítja . Ami még felkeltette a figyelmünket, az a vegasTV . A név kissé csalóka: ahelyett, hogy azt néznéd, hogy mások jól érzik magukat a kaszinóban, videó linken keresztül játszhatsz élő krupié ellen. Jelenleg ez csak rulett és blackjack esetében érhető el. Végül ott van az ingyenes játék lehetőség is. Kivéve a vegasTV , bármely játék kipróbálható tét nélküli módban, vagyis kimeríthetetlen mennyiségű virtuális chipet kapsz, amit szabadon használhatsz bármelyik sloton. Mivel a játék kimenetelét az ingyenes mód nem befolyásolja, szabadon tesztelhetik. Érthető, hogy a nyeremények nem kerülnek jóváírásra.

Kipróbált játékok

Három játékot teszteltünk a Vegas.com oldalon.

24H

Ez a nyerőgép a népszerű TV-filmsorozaton alapul. Ez egy 3* 5 tárcsás nyerőgép a sorozat jeleneteit ábrázoló ikonokkal. A játék indulásakor rövid leírást adunk, de a táblán lévő ikonokra kattintva további információkat kaphat. Összesen öt tétszint van, plusz az automatikus pörgetés lehetősége. Dönthet úgy, hogy veszteséges vagy nyereséges leállítja a programot. Amíg el nem éri ezt a szintet, újra és újra magától fog forogni.

Jackpot Rango

Szintén filmadaptáció, bár kérdéses, hányan emlékeznek a Rango filmre. Ebben az esetben progresszív jackpotról van szó, az egyre növekvő jackpotért. A 3* 5 tárcsás táblán 25 nyerővonal található , bár ez a szám csökkenthető, ha kívánja. Összesen 10 tétszint érhető el, és van egy automatikus pörgetési funkció is, de ez legfeljebb 50 alkalommal használható. A Jackpot Rango játékban Jake, a csörgőkígyó a vad szimbólum.

Jackpot Ragno

Casino Hold’em póker

Hold’em nevű pókerjátékkal zárunk . Bárki, aki játszott valaha Texas Hold’emmel , tudni fogja, ki vagy. Az egyetlen különbség itt az, hogy virtuális osztó ellen játszunk, és az alap ante mellett egy bónusz AA tétet is megtehet, amit akkor vehet fel, ha a két lapja ászpárt vagy magasabbat tesz a hárommal. közös kártyák.

Jutalmak és promóciók

Egy online kaszinó azonban nem csak játékaival vonzza az embereket, hanem az általa kínált bónuszokkal és promóciókkal is. Aggodalomra azonban semmi ok, a Vegas.com kész megjutalmazni azokat, akik csatlakoznak a soraihoz.

Sajnos az első befizetési bónuszok köre a közelmúltban csökkent, de még mindig szerezhet némi jutalmat. Első befizetőként 50 ingyenes pörgetést kaphatsz minimum 10 000 font értékben, amit egy előre meghatározott játékban használhatsz fel. Ha pedig 50 000 fontnál többet fizet be, 75 ingyenes pörgetést kap…

Végül, de nem utolsósorban van egy befizetés nélküli bónusz, amelyet regisztrációs kód megadásával aktiválhat. Ha felveszi a kapcsolatot a Vegas.hu élő közvetítés üzemeltetőjével és más online partnerekkel, egy kód segítségével 1000 Ft bónuszt és 20 pörgetést igényelhet. Bár a jelenlegi promóciók csak korlátozott ideig érhetők el, a játékosközönség minden bizonnyal további promóciókra és bónuszokra számíthat a jövőben.

Készpénzfelvétel és befizetés

Ha hajlandó vagy kockáztatni és valódi pénzben játszani, akkor jó tudni, hogy a gyors regisztráció mellett egy azonosítási fázison is keresztül kell menned. A személyes adatok (név, születési hely, cím) megadása mellett be kell mutatnia személyi igazolványát, jogosítványát vagy útlevelét (fénykép vagy fénymásolat formájában). A folyamat befejezéséhez lakcímkártya is szükséges. Az ügyfélszolgálat ezt néhány percen belül ellenőrzi, és aktiválja a fizetési lehetőséget. Azok viszont, akik új típusú, fekete LVC tagsági kártyával rendelkeznek egy élő kaszinóban, feleannyi idő alatt azonosíthatják magukat a kártyán lévő sorszám megadásával.

Vegas első befizetési bónusz

Ami a kifizetéseket és befizetéseket illeti, a Vegas.hu 5000 forintban szabta meg a tranzakciós limitet, vagyis ennél kevesebbet készpénzzel, mobilvásárlással vagy Paysafe -el lehet befizetni . Az online pénztárcák ( Neteller és Skrill) minimális limitje 10 000 forint. Ami a maximális befizetési limitet illeti, a napi limit banki átutalásnál 30 000 000, készpénzes befizetésnél 2 000 000, de a menüben egyéni limiteket állíthatunk be, ha önszabályozást szeretnénk. A Vegas.hu alapértelmezés szerint nem számol fel díjat a pénzátutalásokért, a bankszámlára történő kifizetés hetente egyszer ingyenes, bár egyes rendszerek ( Paysafecard , Skrill, Neteller ) bizonyos összeget levonhatnak a tranzakcióért. Készpénz, Skrill és Neteller felvétel esetén a Vegas.hu 1% kezelési költséget számol fel. Ezért érdemes átgondolni, hogyan kezeli virtuális fiókját. Lehetőségekben szerencsére nincs hiány: a banki és készpénzes befizetés mellett az e-pénztárca megoldások is nyitva állnak. Vannak bankkártyák, PaySafe kártyák és mobilvásárlás is.

Mobilos alkalmazás

Talán az egyetlen nagyobb szakadék a Vegas.hu és külföldi versenytársai között a mobiltámogatás , vagy inkább a mobilalkalmazások területén van . Egyre divatosabb, hogy egyes külföldi szerencsejáték-oldalak letölthető alkalmazás formájában teszik elérhetővé szolgáltatásaikat a nyilvánosság számára. Ez a lehetőség még mindig hiányzik hazánkban. Fontos azonban kiemelni, hogy maga a weboldal kényelmesen használható kisebb képernyős eszközökön. Ugyanez a dizájn és elrendezés érhető el okostelefonokon és táblagépeken is, de átméretezték, hogy kényelmes ujjbeggyel navigálhasson az érintőképernyőkön. Ez kényelmes lehet azoknak, akik egy hosszú utazást vagy ebédszünetet szeretnének online kaszinóval tölteni.

Vevőszolgálat

Az oldal nem fukarkodik a segítséggel. Alapvetően könnyű megtalálni a keresett információt, de ha személyre szabott választ keres, egyszerűen felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chaten keresztül (a csevegés lap automatikusan felajánlja ezt a lehetőséget, ha túl sok időt tölt bizonyos szakaszok, ami szintén plusz). Valójában itt látható, hogy egy magyar üzemeltetésű online kaszinó mennyire hiányzott, ugyanis a nemzetközi szolgáltatók lefordították az oldalon található szöveget, de a szolgáltatás nyelve továbbra is angol. A GY. Az IK rovat meglepően átfogó, és minden felmerülő kérdésünkre kimerítő, de informatív választ kaptunk. Végezetül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Vegas.hu gondolt azokra, akik először játszanak online kaszinó oldalon, és van egy videója, amely pontról pontra ismerteti a regisztráció lépéseit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük