Ki a SportingBull tulajdonosa?

A Geokul Limited egy technológiai vállalat, amely geolokáció-alapú szolgáltatások és megoldások nyújtására specializálódott. A vállalat székhelye Máltán található, és 2019-ben alapították. A Geokul Limited egyik fő előnye, hogy egy fiatal vállalat, amely alkalmazkodik az aktuális piaci igényekhez, ami azt jelenti, hogy mindig keresi a legújabb technológiai trendeket, hogy azokat beépítse megoldásaiba.

A Geokul Limited által kínált egyik fő szolgáltatás a geolokációs platformjuk, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a mobileszközök és eszközök helyének valós idejű nyomon követését és ellenőrzését. Ez a platform egy felhőalapú megoldás, amely webböngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül érhető el. Ez a platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyéni geokerítéseket hozzanak létre, amelyek virtuális határokat jelentenek bizonyos helyszínek körül. Amikor egy eszköz vagy eszköz belép a geokerítésbe vagy elhagyja azt, riasztás küldhető az ügyfélnek. Ez a funkció különösen hasznos az olyan vállalkozások számára, amelyeknek nyomon kell követniük a járművek, berendezések vagy alkalmazottak helyét.

A Geokul Limited mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásokat is nyújt. A vállalat egyedi mobilalkalmazásokat készít, amelyek integrálódnak a geolokációs platformjukkal, lehetővé téve az ügyfelek számára a helymeghatározási adatok elérését és különböző műveletek elvégzését mobilkészülékeiken. Ezek az alkalmazások számos célra használhatók, például az alkalmazottak helyének nyomon követésére, a járművek állapotának nyomon követésére és valós idejű navigáció biztosítására. A vállalat a legújabb technológiákat, például az Ionicot, a React Native-ot és a Xamarint használja az alkalmazásai elkészítéséhez, ami azt jelenti, hogy alkalmazásai több platformon, például iOS-en és Androidon is futhatnak.

Technológiai szolgáltatásaik mellett a Geokul Limited számos tanácsadási és támogatási szolgáltatást is kínál, hogy segítse az ügyfeleket geolokációs megoldásaik megvalósításában. Ügyfeleik számára biztosítják a szükséges támogatást, akár a megvalósítási fázisban, akár a projekt befejezése után. Emellett képzést és támogatást is nyújtanak ügyfeleiknek, hogy azok teljes mértékben ki tudják használni megoldásaik képességeit.

Összességében a Geokul Limited egy olyan technológiai vállalat, amely innovatív geolokáció-alapú szolgáltatásokat és megoldásokat nyújt. Segítenek ügyfeleiknek a mobileszközök és eszközök helyének valós idejű nyomon követésében és ellenőrzésében, emellett mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásokat és tanácsadást is nyújtanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük