Sportingbull kaszinó felülvizsgálata

Sok kaszinó jön létre évről évre, viszont ezeknek a minősége és megbízhatósága erősen változó. Ebben az írásban nem mást, mint a Sportingbull kaszinót fogjuk felülvizsgálni.

Általános információk a kaszinóról

A Sportingbull egy máltai licenszű kaszinó, ahol sportfogadásokat tehetünk és tehetjük próbára szerencsénket. Az oldalnak mobil applikációja csak Androidra elérhető, IOS-re nem, de a webes felületen minden elérhető.

Hasonlóan a többi online kaszinóhoz, a Sportingbull is rendelkezik különböző bónuszokkal, ám kezdő bónusz nem jár a regisztrálónak.

A regisztráció folyamata

Az oldalon való fogadáshoz elengedhetetlen lépés a regisztráció. Ekkor meg kell adni a személyes adatainkat. Az oldalon csakis azok vihetnek véghez sikeres regisztrációt, akik már betöltötték a 18. életévüket és saját nevükben hoznak létre profilt.

Személyes adatok, amiket szükséges megadnunk a regisztrációnál:

 • Vezeték és Keresztnév
 • Jelenlegi lakcím
 • E-mail cím
 • Ország
 • Telefonszám
 • Születési idő
 • Nem
Sportingbull bónusz

Üdvözlő bónusz a sportoknál

Az új regisztrálók nem részesülnek üdvözlő bónuszban, az átlagtól eltérően. Ezzel szemben viszont több különböző egyéb bónusz közül lehet válogatni.

Különböző bónuszok:

Napi ingyenes fogadás (FreeBet): Minél több fogadást tesz fel a felhasználó, annál nagyobb esélye van nyerni. Az elérhető ingyenes fogadások az egyes felhasználók által megtett fogadások számától függ. A nyeremények a következő összegek szerint vannak besorolva:

 • € 10 – € 19,99: azaz 1 € FreeBet
 • 20 € – 49,99 €: azaz 2 € FreeBet
 • 50 € – 99,99 €: azaz 5 € FreeBet
 • € 100 – € 199,99: azaz 10 € FreeBet
 • 200 € vagy több: azaz 20 € FreeBet

Predict 8 matches and win: Az elkövetkező 12 futballmeccs közül legalább 8-at helyesen kell megtippelni.

 • 8 találat a 12-ből: €2 FreeBet
 • 9 találat a 12-ből: €10 FreeBet
 • 10 találat a 12-ből: €20 FreeBet
 • 11 találat a 12-ből: €2,000
 • 12 találat a 12-ből :€10,000
Sportingbull ingyenes fogadás

Bónuszok a kaszinóban

A különböző játékoknál különböző bónuszokban részesülhet a játékos.

Itt található bónuszok:

 • 50% Extra nyeremény (A Dragon Kings nyerőgéppel a kaszinóban hétfőn, a nyereményt 50%-kal kiegészítik akár 8000 Ft-ig)
 • 25% Extra nyeremény (A First Person BlackJacj játéknál a kaszinóban csütörtökön a nyereményt 25%-kal kiegészítik akár 8000 Ft-ig)
 • 50% Készpénz visszafizetés (A Mega Gems nyerőgéppel, ha játszik a felhasználó minden szerdán, akkor, ha veszít, a vesztesége 50%-át visszafizetik 10000 ft-ig)
 • 50% Készpénz visszafizetés (A Legend of the Nile nyerőgéppel, ha játszik a felhasználó minden pénteken, akkor, ha veszít, a vesztesége 50%-át visszafizetik 10000 ft-ig)
 • 10% Készpénz visszafizetés (A First Person Roulette játékkal, ha játszik a felhasználó minden kedden, akkor, ha veszít, a vesztesége 10%-át visszafizetik 20000 ft-ig)
 • Élő Kaszinó Hétvége (Az Élő Hétvége kaszinóban, ha minden hétvégen játszik a felhasználó, akkor, ha veszít, a vesztesége 10%-kát automatikusan visszafizetik 20000 Ft-ig)

Nyerőgépes játékok a kaszinóban

A kaszinó nyitóoldalán rengeteg különböző játékből szemezgethet a szerencséjét próbára tenni kívánó felhasználó. Megközelítőleg 210 játék található meg az oldalon. Több kategóriából lehet válogatni. Ezek alapján lehet szűrni a rengetegben. Az elején megtekinthetőek a népszerű játékok, majd a nyerőgépek, rulettek, blackjack, asztali játékok és végül az élő kaszinó.

A népszerű nyerőgépek között megtalálható a Sunny Fruits Hold Win, a Gonzos Quest Megaways, a Wild Wild Riches, Holmes and the Stolen Stones, vagy éppen a Monopoly Live.

Fizetési módok a kaszinóban

Az ügyfelek többféle pénznemben is kérhetik a kifizetést vagy a befizetést a SportingBull oldalára. Befizetéseket bármilyen olyan pénznemben elfogadnak, melyek megtalálhatóak a pénznem legördülő menüben. Egy pénznemet választani kell a számla pénznemének, attól függően, hogy melyik országból használja az oldalt. Bármilyen más pénznemben érkező befizetés a számla pénznemére lesz átváltva az oldal által megszabott árfolyamon. Az átváltási felárat a felhasználónak kell fizetnie.

Sportingbull heti díjalap

Kifizetés és befizetés a SportingBull-on

Az elérhető egyenleg fül alatt megnyílik a lehetőség arra, hogy egy minimális összeg fölött kiutaljuk nyereségeink. Ezt a műveletet csak itt tudjuk elintézni.

Amikor egy kifizetés hitelkártyára történik, akkor elkérhetik a kártya igazolt másolatát (elő és hátlap).  A bankkártyának az játékos nevén kell lennie, más nevére kiállított bankkártyát nem használhatnak.

A játékos állíthat be limiteket a számláján:

 • Befizetés Limit – A felhasználó, ha szeretné, tudja korlátozni magának a maximális veszteségét. Ezzel automatikusan blokkolásra kerülnek a további befizetések, ha túllépi a befizetési limitjét.
 • Munkamenet Limit – A játékkal töltött időt is lehet korlátozni. Ha a játékos túllépné, akkor egy ablak ugrik fel, ami emlékezteti a beállított időlimitre, és két lehetőség jelenik meg, hogy kijelentkezik a fiókból, vagy folytatja a játékot.
 • Megforgatási limitek – A megforgatási összeget is korlátozhatják maguknak a játékosok egy megadott időszak alatt, ha túllépik a beállított megforgatási időkeretet.
 • Veszteség limitek – Szintén korlátozhatja a felhasználó az elvesztett összeg mennyiségét egy időszakban. Ez automatikusan blokkolja a veszteségeket, ha túllépi az előre beállított veszteség limitet az időkeretben.

A kaszinó mobilos verziója

Mobilalkalmazásunk jelenleg csak Androidon elérhető. A letöltéshez látogasson a weboldalra, ahol egy link fog megjelenni bannerként az oldal tetején. Az alkalmazás fő funkciója a Sportingbull weboldal mobil verziójára való átirányítás. Ennek a mobilszolgáltatásnak nincs plusz költsége.

Mobilon fel is lehet tölteni a számlát. Valamint a nyeremény kifizetését is kérhetik a felhasználók az összeg és a kívánt fizetési mód kiválasztása után.

A kaszinónak van-e szárazföldi kaszinója

A Sportingbull kizárólag online kaszinó.

Támogatás és élő chat

Élő chat funkció elérhető és emellett más támogatást is kapunk, ha kérdésünk akadna. Az ügyfelek felvehetik a kapcsolatot az oldallal a DPO@geogaminggroup.com e-mail címen. Helyileg Geokul limited, 85, St. john street, Valletta, Malta, VLT 1165.

A Sportingbull széles GYIK választékkal is rendelkezik, melyben számos felmerülő kérdésre választ kaphat a kereső. Több különböző kategória alapján lehet keresni, hogy a felhasználó minél könnyebben megtalálhassa a válaszokat.

Sporting-Bull Bejegyzés

A kaszinóról összességében, bízhatunk benne?

Kevés fogadási oldal felel meg a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyének és szabályozásának. Ezért ez egy legális és biztonságos hely, köszönhetően a kiváló biztonsági rendszereknek.

Gyakran ismételt kérdések – GYIK

Hogyan módosíthatom a szorzók megjelenítési módját?

A szorzókat „Számlám – Adatok és preferenciák – Beállítások szerkesztése” menüben tudja kicserélni. A „Nyereményszorzó formátuma” menüben tudja megváltoztatni, ahol több opció közül választhat. A módosításhoz kattintson a „Mentés” gombra.

Olyan mérkőzésre fogadtam, amit elhalasztottak. Mi történik a fogadásommal?

Sportágtól függően különböző szabályok vannak, ha egy esemény elmarad vagy elhalasztják. Kérjük, tekintse meg a Fogadási szabályok leírást részletes információért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük