Skybet élő chat

Ha a Skybet élő chatjével kapcsolatos lekérdezést ad meg, akkor a népszerű témák listájára kerül, amely olyan témákat tartalmaz, mint a Labdarúgó szezon 2021/22, lóverseny, Számlám, új felhasználó, Ajánlatok és promóciók, valamint Banki lekérdezés. E cikk írásakor a trendi témák közé tartozott a Kifizetés, a Nyitott és kiegyenlített fogadásaim keresése és az Ingyenes fogadási információk. Ezeket több millióan nézték meg. Ha nem választja ki egyiket sem, akkor a “További segítségre van szüksége?” és a “kapcsolatfelvétel” gombot látja. Kattintson a gombra.

Ha ezt megtette, megkérdezik, hogy miért keresi őket, és hogy írja be a kérdését. Mondjuk, hogy valami nagyon általános, például “‘számla”. Ha beírja, hogy “számla”, a következő kéréseket kapja:

“Vissza kell szereznie a felhasználói azonosítóját vagy PIN-kódját?”

Ha elfelejtette a PIN-kódját és az azonosítóját is, először vissza kell szereznie az azonosítóját. Az alábbi linkre kell kattintania. Ez elviszi Önt a helyreállításhoz. A Skybet-től kapott e-mailek tartalmazni fogják a felhasználói azonosítóját.

“Fokozott” felhasználói azonosító helyreállításon kell átesnie. Ennek részeként az irányítószám az lesz, amelyet a fiók regisztrálásakor használt. Az e-mail cím azonban lehet egy régebbi, amelyet a fiók létrehozásakor használt. Ha elfelejtette a PIN-kódot, a Skybet biztosít egy linket, amelyre kattintva visszaállíthatja vagy megváltoztathatja azt.

Bármilyen problémája is van, a támogatási oldalon található információk nem feltétlenül adnak rá választ. Látni fogsz egy gombot, amelyen a “Még mindig segítségre van szükséged?” felirat szerepel. Erre kattintva egy olyan oldalra jutsz, ahol az élő chat, valamint számos más segítségnyújtási lehetőség, köztük az üzenetküldés és az e-mail is megtalálható.

Kattintson az élő chatre. Megkérdezzük a vezeték- és keresztnevét, az e-mail címét és a kérdés kategóriáját. A kategóriák közé tartozik a bejelentkezés, az ellenőrzés, a befizetések és kifizetések, és még sok más. Megmondják a helyedet a sorban, és valószínűleg megkérnek, hogy várj.

Idén április 21-én a Skynet a Panaszok elérhetőségei részlegében közzétett:

“Jelenleg csak Live Chat és e-mail kapcsolattartási módként működünk.” Hozzáteszik, hogy bárki, aki további információkra kíváncsi a szolgáltatásaik körül a lezárás ideje alatt, az a támogatási oldaluk linkjére kattintva, amely a COVID GYIK listáját tartalmazza. A támogatási kéréseket és panaszokat fogadó e-mail cím: complaints@skybettingandgaming.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük