Sic Bo – Kínai kockajáték

A Sic Bo az ókori Kínából származik, majd világszerte népszerűvé vált. Ez egy olyan kockajáték, amelyet játéktermekben és online kaszinókban egyaránt lehet játszani. Ez az áttekintés elmagyarázza, hogy mi a Sic Bo, mik a játék szabályai, és mire számíthatsz a fogadásoktól.

A játék szabályai

A Sic Bo egy asztali játék kockákkal. Megemlítjük, hogy milyen típusú fogadásokat tehetsz. Ki kell választania a tét típusát, és az osztó dobni fogja a kockákat az asztalon. Ön megpróbálja kitalálni, hogy melyik számot fogja dobni, vagy megjósolni a dobott 3 kocka összegét. Összesen 8 fogadási lehetőséged van, ezért érdemes ezeket megismerned, mielőtt elkezdesz Sic Bo-t játszani.

Hogy még egyértelműbb legyen, a Sic Bo hasonlít a crapshez, a különbségek elsősorban a fogadási lehetőségekben és a különböző asztalokban vannak, amelyeken játszanak. Ha élő kaszinóban fogadsz az ázsiai kockajátékra, akkor a játék során időkorlátod van a tét megtételére és a szerencséd próbára tételére.

Sic Bo játékkereskedő

Sic Bo fogadási lehetőségek

A Sic Bo akkor kezdődik, amikor kiválasztja a fogadási lehetőséget, és az osztó dobja a kockákat az asztalon. Az alábbiakban felsoroljuk a fogadási típusokat:

Egyszeri tét – az asztalon egy külön mezőt láthatsz az egyszeri tétek számára. Egy kockadobásra 1-től 6-ig megjósolhatod a számokat. Abban az esetben, ha jól tippelsz, a kaszinó 1:1 arányban fizeti ki a nyereményedet. A másik lehetőség, hogy két dobott kocka összegét jósolod meg, ekkor a szerencsejáték-szolgáltató 2:1 arányban fizet. Ha 3 kockadobás összegét tippeled meg, akkor 3:1 arányú nyereményt kapsz;

Dupla kombináció – az ilyen típusú fogadás megnyeréséhez meg kell adnia a két dobott kocka kombinációját az asztalon. Íme egy példa: megadhatja az 1 és a 6 számokat, és ha helyesen tippel, 6:1 arányban nyeri meg a tétet. Ez a lehetőség nehezebb, de siker esetén nagy nyereséget hozhat;

Fogadás 3 kockára – itt két lehetőséged van, az egyiket kis tétnek hívják. A három kocka összegének négy és tíz között kell lennie. A második lehetőség a nagy tét, ahol a kockák összegének tizenegy és tizennégy között kell lennie;

Hármas fogadás – ez talán a legösszetettebb fogadás, amelyben három dobott kocka esetében ugyanazokat a számokat kell tudni. Hogy még pontosabbak legyünk, a következő példát hozzuk fel: három dobott kockára a 3-as számot választod, és a jóslatod bejön, így 150:1 arányú kifizetést kapsz.

Sic Bo kocka szerencsejáték

Mit kell tudnod, ha Sic Bo-ra fogadsz?

Ha minimalizálni szeretné a veszteség kockázatát, akkor választhatja a fogadási lehetőségeket – kis tét és nagy tét. Ezek alacsonyabb kifizetést adnak, de sokkal nagyobb az esélye a nyereségre. A kockajátékoknál a kaszinónak sokkal több esélye van a nyerésre, ezért nem szabad nagy téteket tenned, még akkor sem, ha biztos vagy benne, hogy jól jársz. Javasoljuk, hogy mértékkel játsszon, hogy tartós sikert érjen el.

Nem tanácsoljuk a játékosoknak, hogy stratégiákat keressenek a Sic Bo játékhoz, mert ezek szinte soha nem működnek. A játék egyes szakértői azt állítják, hogy léteznek nyerő taktikák, de eddig nem találtunk ilyet, annak ellenére, hogy különböző megközelítéseket próbáltunk ki. A szerencsejáték online változatában nincs időkorlát a kockadobásra. Ha azonban élő kaszinóban játszol, akkor nagyon nagy a vesztés esélye, mivel a limit alacsony.

Hol játszhatunk Sic Bo-t?

A leghíresebb nemzetközi online kaszinókban találhatod meg, ahol kipróbálhatod a játék demó verzióját, valamint valódi pénzben is fogadhatsz. Most pedig nézzük, hogy kik kínálják a Sic Bo-t:

22bet;

SlotV;

1xBet;

Megapari;

Betwinner;

Melbet;

Természetesen a Sic Bo-t számos más nemzetközi online kaszinóban is keresheti.

Sic Bo kínai játékasztal

Következtetés és ajánlások a játékosoknak

A Sic Bo egy ázsiai asztali játék, amelyet kockákkal játszanak. A játékban egy körülhatárolt asztalt használnak különböző szektorokkal, és egy osztó dobja a kockákat. A játékosok attól függően tesznek téteket, hogy 1, 2 vagy 3 kocka értékét szeretnék megtudni, valamint a különböző kombinációkat, amelyeket fentebb említettünk az útmutatóban. Konkrét stratégiák általában nem működnek, bár az interneten találkozhat ilyenekkel.

A Sic Bo demó verzióját ingyenesen játszhatod az általunk említett online kaszinókban. Ha akarod, valódi pénzzel is játszhatsz, de jó, ha ismered a szabályokat, hogy semmi baj ne történjen. Mint a legtöbb kockajátéknál, itt is a kaszinónak előnye van a játékosokkal szemben, ezért óvatosnak kell lenned.

Nem javasoljuk az elhamarkodott lépéseket és a magas téteket, különösen, ha kezdő vagy. A profi játékosoknak rutinjuk van, és tudják, hogyan kell játszani a Sic Bót. Tapasztalatot próbálkozás és hiba útján szerezhetsz. Sok szerencsét az ázsiai kalandhoz – nagy nyereményt hozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük