Poker Stars online értékelés

A Poker Stars egy pókerre specializálódott online platform, ahol részt vehet sokféle online pókertornán, attól függetlenül, hogy ön haladó vagy kezdő. Az oldal a világ valamennyi országában elérhető, és lehetőséget biztosít nagykorú játékosoknak arra, hogy igazi pénzzel játszanak. Hogy mi minden található a Poker Stars-on, és milyen típusú játékokra számíthat, az alábbi sorokban olvashatja.

Hogyan kell a Poker Stars-ra regisztrálni?

A regisztráció csupán pár másodpercet vesz igénybe. Ha még nem regisztrált soha semmiféle online kaszinóoldalra, akkor alább leírjuk, hogy a folyamat hogy néz ki.

1 – Navigáljon az oldalra, és kattintson a jobb felső sarokban lévő „Regisztráció” gombra.

2 – Adja meg az országát, e-mail címét, Stars ID-jét és jelszavát.

3 – Fogadja el a Poker Stars felhasználási feltételeit.

4 – Az összes mező kitöltése után kattintson a „Fiók létrehozása” gombra.

Milyen pókertornák vannak a Poker Stars-on?

A Poker Stars-on sokféle különböző torna van. Az összes torna megtekintéséhez kattintson a főmenüben található „Tornák” gombra. Itt kedvére böngészheti a különböző tornákat. Alább leírjuk, hogy milyen típusú tornákat szokott a Poker stars tartani:

Tornatípusok – ebben a szekcióban találja a legtöbb fajta tornát, mint pl.: kiesések tornák. Akkora itt a választék, hogy még meg sem próbáljuk az összeset felsorolni.

Főtornák – ebben a szekcióban találja a világszerte elismert pókertornákat. Tornák tucatjai érhetők el, amelyeket virtuális pénzzel, vagy akár igazi pénzzel is játszhat.

Évente megtartott tornák – itt találhatja az évente egyszer megtartott tornákat, amelyeknek akár több százezer, vagy akár több millió dollár is lehet a nyereménye. Az összes tornára gyorsan, és egyszerűen lehet jelentkezni.

Hogyan kell a Poker Stars-ra regisztrálni

Az oldal pókervariációi

A Poker Stars-on megtalálható az összes népszerű pókervariáció, mint pl. a Texas Hold’em, a Stud Poker, az Omaha High, az Omaha High/Low, a Five Card Draw és még sok más. Akár elő pókert is játszhat igazi osztókkal, akik videó-kapcsolat segítségével vezetik a játékot. Az oldal legnagyobb erőssége, hogy tényleg az összes fajta póker megtalálható rajta, tehát ha szereti az online pókert, akkor itt a helye.

Hogyan kell pénzt befizetni, illetve kivenni?

Az oldal karbantartói sok flexibilis módot biztosítanak a pénz befizetésére és a nyeremények levételére. A tranzakciókat elvégezheti banki átutalás vagy e-pénztárcák segítségével. Igazat szólva nincs sok különböző fizetési mód, viszont a meglévők valóban kényelmessé teszik a játékos számára a tranzakciókat. Az alábbi felsorolt fizetési módok támogatottak:

Banki átutalás;

Közvetlen banki átutalás;

Neteller;

Skrill;

Bankkártya – VISA;

MuchBetter;

Valamennyi fenti felsorolt módszerrel akár pókertorna közben is lehet pénzt feltölteni a fiókba. Így, ha esetleg egy torna közben elfogyna a pénze, gyorsan és egyszerűen tud pénzt befizetni a Skrill, Neteller és a MuchBetter segítségével. Természetesen a karbantartók a jövőben akár több módot is biztosíthatnak pénz gyors feltöltésére.

A Poker Stars mobilalkalmazás

Ha nem akar semmit letölteni a telefonjára, akkor a mobilon található böngészőjének segítségével is játszhat a Poker Stars-on. Egyszerűen nyissa meg a böngészőt, keressen rá a weboldalra, és használja a telefonra is optimalizált webfelületet.

Ha kényelmesebben akar játszani a Poker Stars-on, akkor töltse le a mobilalkalmazást, amely Androidos és iOS-es telefonokkal/tabletekkel is kompatibilis. Az alkalmazás professzionálisan van elkészítve, és hozzáférést nyújt a Poker Stars összes tornájához és játékához, továbbá nem foglal sok helyet, és pillanatok alatt telepítődik.

A Poker Stars mobilalkalmazás

Hogy játszok igazi pénzzel a Poker Stars-on?

Amint az oldal betölt, látni fog egy zöld „Poker Stars letöltése” gombot. Ha rákattint, letöltődik egy speciális Poker Stars kliens, amely hozzáférést fog adni önnek a cég összes játékához és tornájához. Ennek a szoftvernek a segítségével könnyen választhat majd különböző játékok közül, amely a kliens könnyen érthető interfészének is köszönhető. Miután a kliens letöltődött, adja meg a felhasználónevét és jelszavát – most már kényelmesebben és könnyebben mehet a játék. Ha valami gondja akad, keresse a Poker Stars segítőcsapatát.

Személyes véleményünk a Poker Stars-ról

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy az oldal biztonságos és nagyon professzionálisan és intuitívan van megcsinálva. A játékok és tornák könnyen megtalálhatóak.

Nem nagyon tudunk mit kritizálni a kevés fizetési módszeren kívül. Jobban örültünk volna, ha a tipikus EasyPay és FastPay tranzakciók működnének, de jelenleg sajnos ez nem így van.

Ezen kívül viszont minden kiváló, amit ön is tapasztalhat, ha a linkünkön keresztül az oldalra látogat és regisztrál. Reméljük, értékelésünk hasznos volt, és mindenkinek jó szórakozást és nagy nyereményeket kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük