A pirosak megnyerték az első félidőt és a mérkőzést is (HT / FT);

A pirosak a félidőig vesztettek, de végül nyertek (H1 / H2);

Mindegyik opcióhoz más-más odds tartozik, de mindegyik magas, így ha nyersz, sokat nyersz. Erre a piacra is találsz előrejelzéseket, amelyek a “PH / ER” jelöléssel vannak ellátva. Nincs semmi bonyolult vagy nehéz ezekben a fogadásokban, de jónak kell lenned a mérkőzések előrejelzésében, hogy nyerj.

Milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a fogadási lehetőségnek?

Az ilyen típusú fogadások legnagyobb előnye a magas nyereményszorzó. Ha például meg tudja jósolni, hogy ki fog nyerni az első félidőben, de elveszíti a mérkőzést, akkor az odds 16.00 vagy magasabb lehet. Ily módon egy 5 eurós tét 80 eurót vagy annál többet hozhat. Egyetlen mérkőzésre ez elég jó!

A hátránya az, hogy nagyon nehéz megjósolni a mérkőzések ilyen kimenetelét. Általában azok a csapatok, amelyek meggyőzően vezetnek a mérkőzés első félidejében, ritkán fordulnak meg és veszítenek, így nagyon kicsi az esélye, hogy a legmagasabb oddsot fogadja. Azonban senki sem tudja, hogy mit tartogat számodra a szerencse, és bármikor próbára teheted.

Félidős és teljes idejű fogadási stratégia

Nincs biztos stratégia a 100%-os profitszerzéshez, de megnézheted a hazai csapatot, és megpróbálhatod felmérni az első félidőben a támadás és a pontszerzés esélyeit. Figyelembe kell venned a csapat státuszát is: favorit vagy outsider. Ha úgy gondolja, hogy a hazai csapat képes egy vagy több gólt lőni az első félidőben, valamint megnyerni a mérkőzést, akkor jelentős oddsokat foghat, amelyek garantálják a profitot.

Javasoljuk, hogy nagyon alaposan elemezze a csapatok esélyeit, és ne vaktában vesse bele magát egy feltételezett eredménybe. Természetesen a statisztikák segítségével megnézheted, hogyan alakultak az adott csapatok korábbi mérkőzései, és ellenőrizheted a hazai/idegenbeli tényezőket. Végül, de nem utolsósorban azt tanácsoljuk, hogy hallgassa meg a mérkőzésekre objektíven tekintő sportszakértők és szaktekintélyek jóslatait, különösen, ha ők mondják meg, hogyan várják a mérkőzés alakulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük