Partypoker minimális befizetés

A minimális befizetés a Partypokerben való játékhoz 10 dollár, így ha pókerezni kezdesz, valószínűleg ez a legjobb választás számodra. Egészen a közelmúltig a platform 100%-os bónusz ingyenes készpénzt kínált, de ez már nem így van. Most viszont van egy ajánlatuk ingyenes bónusz versenypénzre, akár 30 dollárig, amelynek feloldásához nem szükséges semmilyen játék.

Kihasználhatja a nagyobb bónuszukat a kóddal, amely a tapasztaltabb játékosokat célozza meg. Ez egy 100%-os, akár $500-os mérkőzést jelent. Ez nem jár semmilyen hátránnyal, ha a bónuszon túl komolyabb fogadásokat tervezel, vagy hosszú távon szeretnél játszani az oldalon.

Ezt az akár 500 dolláros bónuszt nem szabad alábecsülni. Ráadásul nagyon könnyen elérhető. Először is, természetesen regisztrálnod kell a Party Pokerre. Ezután meg kell adnod a bónuszkódot, ami a BTF500. Miután ezt megtetted, menj a pénztárba, és lépj a befizetés részhez. Ez felsorolja a rendelkezésre álló befizetési módszereket a helyed alapján.

Válassza ki az Önnek megfelelő befizetési módot és a befizetés összegét. A haladó játékosoknak szóló bónusz igénybevételéhez a Party Poker 100%-ban, maximum $500-ig minden befizetett összeget kiegyenlít. Ez azt jelenti, hogy ha 100-at fizetsz be, akkor 100-at kapsz. A minimum mindössze 5 dollár.

A Partypoker a bónuszt teljes egészében hozzáadja a számlájához. A bónusz részletekben kerül felszabadításra, amelyekből összesen 10 darab van. Amint a bónusz értékének 0,12-szeresét összegyűjtötted Party Poker-pontokban, a bónusz egy részét felszabadítjuk. Így működik a dolog.

Ha 100 dollárt fizetsz be, akkor minden egyes alkalommal, amikor 12 dollár értékű úgynevezett Party Pontot keresel, 10-et kapsz. Alapvetően minden adag a teljes 500 dolláros bónusz 10%-át éri.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük