Parimatch élő chat

A Parimatch egy népszerű indiai székhelyű kaszinóüzemeltető és sportfogadó, amely mindenféle játékot, főbb sporteseményeket, pókert, élő osztós játékokat és egyéb fogadási lehetőségeket kínál. Alkalmazásukról azt mondják, hogy magas színvonalú, és “a mobil fogadást a következő szintre emeli”. Úgy néz ki, mint egy asztali oldal, és kompatibilis az összes androidos készülékkel, amennyiben azok 4.0.3-as vagy magasabb verziószámúak.

A Parimatch élő közvetítést kínál, melyben a világ minden tájáról látványos mérkőzéseket és küzdelmeket láthatunk, valós időben közvetítve. Ez magában foglalja az eseményeket a UFC, a tenisz, a futball, a krikett és a többi világából. A statisztikák is elérhetőek valós időben. Ezt az opciót akkor is választhatja, ha az Ön által választott mérkőzés nem streamelhető.

A Parimatch állítólag korai kifizetési lehetőséget kínál. Ezzel azon kevés bukmékerek közé tartoznak, akik ezt megteszik. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnod egy esemény végét, hanem már azelőtt kiveheted a tétedet, mielőtt az véget érne. Ha az esélyek nem az Ön javára állnak, ez biztosítékként szolgál.

A Parimatch egy több mint 100 asztali játékot tartalmazó alkalmazás. Ráadásul minden ízlésnek vannak eseményei.

Az élő chat elérhető a támogatási oldalukon. Ahhoz, hogy hozzáférjen, be kell jelentkeznie. Alternatívaként hívhatja a +38 093 396 84 94-es telefonszámot (Whatsapp). A Parimatch ügyfélszolgálata a support@parimatch.in e-mail címen is elérhető. Az operátor mindent megtesz, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljon. Az ügyfélszolgálati ügyintézők angolul és hindiül beszélnek.

A Trustpilot szerint a Parimatch nagyon megbízható és biztonságos. Ez “egészen biztosan nem átveréses oldal”, sokféle játékot és sportot kínál. Némileg meglepő módon a Trustpiloton az oldalról szóló megjegyzések többsége (62%) nagyon negatív, összességében rossznak minősítve az oldalt. Íme egy tipikus, 5 nappal ezelőtti:

“Ne higgy a pozitív véleményeknek itt mostanában a parimatch hamis neveket használ, ők csak gengszterek, és alapvetően pénzt lopnak tőled azzal, hogy bezárják a számládat, és nem fizetnek neked. Bizonyos hatóságok nyomozás alatt állnak. Kérem csatlakozzon egy másik fogadási oldalhoz ők csak teljesen szégyentelenek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük