Különbség a szűk és a csíkos nyerőgépek között

Vannak szűk és vannak laza nyerőgépek. Ez különbözik a forró és a hideg nyerőgépektől. A laza nyerőgépek alapvetően nagyvonalú nyerőgépek. Kifizetéseik magasabbak az átlagosnál, néha sokkal magasabbak. A szoros nyerőgépek viszonylag kevésbé nagylelkű nyerőgépek. Kifizetéseik alacsonyabbak az átlagosnál, néha sokkal alacsonyabbak.

Egy nyerőgép lehet szűk vagy laza egy kaszinó szabványai szerint, de nem a többi kaszinó nyerőgépeihez képest. Ez az a terület, ahol a reklám és a marketing kulcsfontosságú. Las Vegasban szűkebbek a nyerőgépek, mint Renóban, ha a teljes megtérülésről szóló jelentést nézzük. Azonban kaszinónként vannak eltérések, és egyes renói nyerőgépek megtérülése alacsonyabb, mint egyes vegasi nyerőgépeké.

Amikor valaki egy nyerőgépet vagy kaszinót “szűkösnek” nevez, akkor a teljes kifizetésre utal, ahogy ők látják. Azonban még a leglazább nyerőgép is érezheti magát szűknek, ha egy hideg szériában van. Ezekben a kifejezésekben nincs semmi tudományos vagy tényszerű.

És ezzel el is érkeztünk a csíkos nyerőgépek  fogalmához: azokhoz, akiknek vannak forró és hideg sorozatai. Egy szoros nyerőgép  egy forró szériában rendkívül kifizetődő lehet egy játékos számára.

A csíkos nyerőgép egyszerre forró és hideg. Természetesen nem egyszerre. Váltakozik a laza és a szoros között, innen a “csíkos” elnevezés – forró és hideg csíkok.

Annak meghatározásához, hogy kaszinó- vagy piaci szinten hol találunk laza nyerőgépeket, a jelentésekre és egyéb információkra támaszkodhatunk. Azonban a “laza” vagy “szoros” fogalmak viszonylagosságának megragadása messzire vezet a megfelelő nyerőgépek megtalálásában. 

A forró gép olyan gép, amely rövid időn belül több kifizetést ad. A hideg gép az, amelyik sok pörgetésen keresztül nem ad semmit. Nyerő szériák váltakoznak vesztes szériákkal. Néha nyersz, néha veszítesz, és így megy ez. A nyerőgépek lehetnek hidegek és lazák, vagy lehetnek szoros és forró ciklusaik. Egy laza gépet találni nem olyan hatékony, mint egy forró gépet. Az, hogy általában “laza”, nem jelenti azt, hogy akkor és ott szerencséd lesz.

A nyerőgépek véletlenszám-generátorokat használnak, ami azt jelenti, hogy minden egyes pörgetés kimenetele teljesen önkényes. Tehát, ha 10 pörgetést elveszítesz, az nem jelenti azt, hogy a 11. pörgetésnél megütöd a jackpotot. Hasonlóképpen, egy szerencseszéria tovább tarthat, mint gondolnád. A vesztes és nyertes szériák bármilyen hosszú ideig tarthatnak. minden egyes pörgetés teljesen véletlenszerű. Ezt fontos tudni, hogy elkerülje a hibákat és a pénzveszteséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük