Mi az a Tippmester?

A tippmester olyan személy, aki sporteseményekre vonatkozó információkat és előrejelzéseket ad. A tippmestereknek saját blogjaik, fórumaik és online weboldalaik vannak, amelyeken megalapozott előrejelzéseket, matematikai jóslatokat vagy valami hasonlót kínálnak. Amit felhasználóként kaphatsz, az nem egyszerűen játékjóslások, hanem tanácsok a különböző fogadási piacok használatához.

Az interneten könnyen találhatsz ingyenes vagy fizetős tippmesteri tanácsokat. Egyes országokban még telefonszámok is léteznek sport- és futballjóslásokhoz. A játékosok általában fizetnek a tippmesteri tanácsokért, de vannak olyan webhelyek is, amelyek nem igényelnek fizetést.

Hogyan válhatok tippmesterré?

Manapság a tippadói tevékenység tényleges üzletággá vált. Tapasztalt vagy a sportfogadásban? Vagy talán gyakran nyersz, amikor bukmékeri oldalakon játszol? Akkor mindenképpen megpróbálhatod, hogy tippmester legyél. Az Ön szerepe az lenne, hogy harmadik félként járjon el, aki több tudással rendelkezik a játékokról, mint a fogadóiroda. A jóslataidnak arányokon, híreken és statisztikákon kell alapulniuk.

Lényeges, hogy megalapozott jóslatokat tegyél. Fogalmazd meg azokat az érveket, amelyek alapján úgy gondolod, hogy egy bizonyos mérkőzésnek bizonyos kimenetele lesz. Ehhez fontos, hogy kövesse a médiát, ahol minden szükséges adattal rendelkezik – az ellenfelek állapota, hiányzó játékosok, menedzser ambíciói és így tovább. Ezek azok a dolgok, amelyeket szem előtt kell tartanod. Vegye figyelembe, hogy a tippmesterek nem csak a sportesemények végeredményére vonatkozó előrejelzéseket kínálnak. Ezek a szakértők megosztják véleményüket az első gólszerzőkre, a pontos eredményre, a hendikepre, a félidő eredményére stb. vonatkozó fogadási lehetőségekről is. Mindezt nagy odaadással és főként tapasztalattal érhetik el.

Érdemes felfogadni egy tippadót, aki segít a fogadási előrejelzésekben

Jövedelmező tippmesternek lenni?

Persze, lehet profitot csinálni a sport- és futball-előrejelzésekből. Ha történetesen jól ismeri a sportmeccseket és nyerő fogadásokat köt, akkor esélye van arra, hogy gyorsan nyerjen. A pontos előrejelzéseid nyilvános közlésével sok rajongót nyerhetsz, akik szívesen fizetnek a tudásodért. Még ha rosszul tippelsz is, akkor is nyerhetsz.

Csak be kell mutatnod a sportfogadás rajongóinak az elemzéseidet és indoklásaidat a sportmeccsek alakulását illetően. Hamarosan sok követője lesz, akik fizetnek Önnek a pontos sport- és futballjóslatokért.

Ha azonban a fogadásaid nem nyernek, jobb, ha nem nevezed magad tippmesternek. Ilyen esetben csak próbáld meg megtartani magadnak a jóslataidat, hiszen segíteni akarsz, nem pedig másokat adósságba verni. Egy igazi tippmester olyan releváns tanácsokat ad, amelyekkel az olvasói valódi pénzt kereshetnek.

Összegzés

A tippmesterré válás nem könnyű út. Világosan láthatod, hogy hosszú, és a végső célod az, hogy hasznos legyél a fogadások szerelmesei számára. A tényleges izgalom az, hogy részese lehetsz a játéknak. Ha tehát elég szerencsés és bölcs vagy ahhoz, hogy nyerj, miért ne oszthatnád meg, és még jutalmat is kaphatnál a munkádért?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük