Melbet élő chat

A Melbet egy világszerte elérhető fogadási oldal, amely a világ minden tájáról fogad játékosokat. Mindenféle fogadási lehetőség van, az élő krikettől kezdve az olyan egzotikus ajánlatokig, mint a tini patti. A platform sportfogadást, e-sportot, élő kaszinót, online kaszinót és még sok mást is kínál. A fizetési módok széles választékával rendelkezik, beleértve az UPI-t, a Skrillt és a kriptovalutákat is. Rendelkezik élő fogadási lehetőséggel készpénzfelvétellel, online nyerőgépekkel, bingóval, kenóval, rulettel és blackjackkel. Elérhető iPhone-on és Androidon.

A Melbet az esport fogadási lehetőségek hatalmas választékával rendelkezik, talán többel, mint bármely más fogadási oldalon. Ez a hely mindenki számára, aki az esport fogadások iránt érdeklődik. Egy másik előnye a hozzáférhetőség. A tudásszinted nem számít – a Melbet a kezdők, a haladó játékosok és a középhaladók számára is kínálja a lehetőségeket. Ha új vagy az online fogadásokban, akkor a fogadási platformjukat nagyon könnyűnek fogod találni. Ugyanakkor a tapasztaltabb játékosok is megtalálják a számukra megfelelőt. Rengeteg haladó fogadási lehetőség áll rendelkezésre.

Támogatás

A Melbet 24 órás ügyfélszolgálatot kínál élő chat-en vagy telefonon keresztül. A szám a 0708 060 1120. A Melbetnél hozzáférhet az élő chat funkcióhoz (“Online tanácsadó”). Lehetőség van arra is, hogy e-mailben lépjen kapcsolatba a Melbet-tel a info-en@melbet.com címen.

A Trustpiloton a felhasználók 72%-a rossznak minősíti a fogadási oldalt. A legtöbb panasz arra vonatkozik, hogy nem tudnak pénzt kivenni. Eléggé megváltó a Melbet számára, hogy minden egyes értékelésre személyesen válaszoltak a Trustpiloton. Úgy tűnik, hogy a legtöbb problémát megoldották. Egy másik oldalon is van egy ügyfélszolgálati szám, amit hívni lehet, ami eltér a fentiektől. Ez a szám a 804-333-72-91.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük