Van-e magyar szerencsejáték-engedélye a Winmastersnek?

Az online szerencsejátékos világban a legtöbb kaszinónak nincs külön magyar engedélye, viszont emiatt nem kell aggódnunk, hiszen a Máltai szerencsejáték hatóság engedélye egész Európa szinten egy elfogadott standard. Minden országban ezen kívüli külön engedélyekre így nincs is szüksége. A Winmasters Európában rendkívül elismert vállalat, amelyet számos nemzetközi szövetség elismert és jóváhagyott. A cég a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyével rendelkezik, de olyan jól ismert szabályozók is elismerik, mint a GamCare és a Gambling Therapy. Összességében tehát a Winmasters licenszeinek és engedélyeinek vizsgálatával őszintén kijelenthetjük, hogy a játékosok adatai és pénze minden bizonnyal jó kezekben van az oldal használata során.

A winmasters.com a legbarátságosabb és legizgalmasabb környezetben kínál sportfogadást, kaszinót és játékokat. A winmasters.com-ot egy olyan csapat építette, amely mély ismeretekkel és hosszú tapasztalattal rendelkezik a szerencsejáték-iparban, és azért jött létre, hogy ügyfeleinek a legjobb online játékélményt nyújtsa. A Winmasters szeretné, hogy a sportfogadás és a kaszinós játékok élményét a zsebedben tudd magaddal vinni bárhova is mész.

A winmasters a 2014. május 15-én Máltán bejegyzett WM Interactive Limited márkaneve, amelynek székhelye: 170, Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkirkara, BKR 9077, Málta, C-65151 cégjegyzékszámmal, és a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) felügyelete alatt áll. winmasters sportfogadási és kaszinó szolgáltatásait a 2018.08.01-én kiadott MGA/B2C/275/2014 számú engedély alapján üzemelteti.

A „Level 1” jelentése: Távoli játékengedély (az 1. osztályú licencek példái közé tartoznának a kaszinó típusú játékok és az online lottójátékok), amelynek során az üzemeltetők saját kockázatukat kezelik az ismétlődő játékokkal. Lehetőség van egy 1-től 4-ig engedély megszerzésére is, amelynek során az 1-es osztályú engedélyes a játékait a szoftveren és bizonyos esetekben a 4-es osztályú engedélyes berendezésén keresztül működteti.

A Máltai Szerencsejáték Hatóság, minden pályázót rengeteg feltételnek és követelménynek veti alá, amin a Winmasters csapata is átesett, ezzel is biztosítva, hogy az oldalon nyugodtan szórakozhasson mindenki.

Az adatok és dokumentumok biztonságos tárolásáról, a pénz befizetéséről és kivételéről is több helyen olvashatunk az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük