Lóverseny fogadási

Kevesen tudják, hogy a lóverseny volt az egyik első sportág, amelyre világszerte fogadni lehetett. A múltban a legtöbb bukméker lehetőséget kínált a játékosoknak, hogy a legjobb lóra és zsokéra fogadjanak, és ez a hagyomány a mai napig tart. Minden ismert sportfogadási oldal kínál lóversenyfogadásokat. Mik ezek a fogadások, milyen piacok vannak, és ki kínálja őket? Ebben a cikkben elmagyarázzuk.

Milyen típusú lóversenyfogadások léteznek?

Manapság 3 fajta lóverseny létezik, amelyre fogadhatsz. Közös bennük, hogy fogadhatsz a futamot elsőként befejező lóra, de a második vagy harmadik helyezett lóra is. Hogy részletesebb információt kapj a versenytípusokról, mindegyikről tájékoztatást adunk, így megtudhatod, hogy mik ezek, és mire fogadhatsz:

Dobogós versenyek – ezek a lóversenyek sprintekkel rövid távokon zajlanak. Nagy-Britanniában, Írországban és Európa és a világ más részein nagyon népszerűek;

Jump Racing – ez a fajta lóverseny akadályokat tartalmaz. Leggyakrabban hosszú távokon zajlanak a versenyek;

Flat Racing – ezek talán a leggyakoribb lóversenyek, amelyeket sima pályán rendeznek, és az a ló nyer, amelyik elsőként ér célba;

Hogyan lehet fogadni lóversenyekre?

A lóversenyfogadás nem bonyolult. Minden lónak esélyt adnak arra, hogy az első helyek valamelyikén végezzen, maguk a futamok pedig rövidek, így a fogadónak nem kell sokáig várnia, hogy megtudja, nyert-e. Általában vannak favoritok és outsiderek. A favoritok esélye alacsony, az outsidereké pedig magas. Ha azonban a kívülállónak sikerül megnyernie a versenyt, akkor az összes sikertelen fogadásból származó veszteséget fedezni tudja.

A lóversenyfogadás megnyeréséhez elegendő információra van szükség a lovakról. Rendkívül fontos, hogy a ló, amelyre fogadsz, jó súlyú, mozgékony és kipihent legyen. Emellett meg kell ismerned a zsoké tapasztalatát is, mert az eredmény nagymértékben tőle és az ő képességeitől függ.

Lóverseny fogadási tippek

Lóverseny fogadási piacok

Ne feledje, hogy nem csak arra fogadhat, hogy melyik ló nyeri a versenyt. Az online fogadóirodák más piacokat is kínálnak, hogy még többet nyerhess. Az alábbiakban megnézzük a különböző fogadási lehetőségeket, amelyeket a legtöbb fogadóoldalon megtalálsz. Ne vesztegessük azonban az időt, hanem térjünk rá rögtön a piacokra:

Fogadjon a verseny győztesére;

Fogadjon arra, hogy melyik három ló fog elsőként célba érni;

Fogadjon arra, hogy melyik négy ló fog elsőként célba érni;

Fogadjon a verseny favoritjára;

Fogadjon a verseny outsiderére;

Láthatja, hogy számos lehetőséggel élhet. Minél összetettebb opciót választasz, annál magasabb lesz az odds. És ha jó vagy a lóversenyek előrejelzésében, akkor sok pénzt kereshetsz.

Mely bukmékerek kínálnak lóversenyfogadásokat?

Világszerte minden engedélyezett bukméker kínál ügyfeleinek lóversenyfogadási lehetőségeket. Az alábbiakban felsorolunk néhány online platformot, ahol fogadhatsz erre a sportra:

Bet365

William Hill

BetFred

Betamo

SuperBet

WirWetten

Bwin

22Bet

Melbet

Megapari

Összefoglaló

A lóversenyfogadások nagyon izgalmasak és nagyszerű adrenalinlöketet adnak. Azonban óvatosságra int, mert a szerencsejáték mindig azzal a kockázattal jár, hogy sok pénzt veszíthetünk. Ha az elmúlt néhány futamon nem volt szerencséd, akkor a legjobb, ha feladod, és inkább a következő futamok egyikén próbálod ki magad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük