Ladbrokes élő chat

Nincsenek negatív vélemények a platform élő chatjéről online. A weboldal szerint az ügyfélszolgálati csapatuk “büszke arra, hogy a lehető leggyorsabban kezeli a játékosok aggodalmait, és ezt a feladatot még könnyebbé tette a vadonatúj élő chatünk.” Az ügyfélszolgálat munkatársával bármikor, a nap 24 órájában kapcsolatba léphet, és igyekeznek a lehető leggyorsabban válaszolni a kérdésére.

A platform lépésről lépésre útmutatót ad az élő chat modul használatához, képernyőképekkel segítve a felhasználókat. Először is, el kell mennie a weboldal Kapcsolatfelvétel szakaszába. Ez a honlap jobb felső sarkában található. Alternatívaként a honlap alján található Kapcsolat linkre is kattinthat.

Ezután válassza az “Élő csevegés” lehetőséget. Ezt a Kapcsolat oldal közepén találja. Most csak írja be a kérdését, és várja meg a gyors választ a támogató munkatársától. Addig folytathatja a csevegést, amíg minden világossá nem válik az Ön számára. Ha újabb kérdése van, visszatérhet ugyanarra a csevegőoldalra.

Az ügyfélszolgálat számai: 1300 523 276 és +61 7 3184 9343. A 24/7-es fogadási vonalat az 1800 523 276 vagy a +61 7 3350 0781-es telefonszámon érheti el.

Van egy Resolver nevű brit cég, amely segít az embereknek abban, hogy panaszokat küldjenek a Ladbrokesnek. Ez a lehetőség akkor áll rendelkezésre, ha nem tudsz kapcsolatba lépni senkivel a Ladbrokesnél. A cég azt állítja, hogy szolgáltatásaik ingyenesek. A Resolver nem támogatott és nem áll kapcsolatban a kaszinóval. Független eszközként mutatkoznak be a problémák megoldására.

A Ladbrokes-hoz intézett leggyakoribb megkeresés az, hogy hogyan lehet fogadást kötni. A támogató csapat szerint ez könnyű és egyszerű. Ismét lépésenként magyarázzák el, hogyan kell ezt megtenni. Menjen a piacra, amelyre fogadni szeretne, és válassza ki az oddsot. A kiválasztásodat hozzáadják a fogadószelvényedhez. Most adja meg a tétet, és kattintson a Fogadás elhelyezése gombra. Mielőtt megerősítené a fogadását, ellenőrizze az oddsokat, a tétet és a kiválasztást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok pontosak. Ha nem így van, menjen a tetején lévő X-re a szerkesztéshez. Végül menjen a ‘Fogadás megerősítése’ gombra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük