Ki a Casoo Casino tulajdonosa?


A Casoo egy nemzetközi online kaszinó, amely növekvő népszerűségnek örvend. A játékosok számos kaszinójátékhoz, valamint különleges bónuszokhoz férhetnek hozzá, amelyek révén extra pénzhez juthatnak a fogadásokhoz, ingyenes pörgetésekhez és egyéb extrákhoz. Ez a rövid cikk a Casoo tulajdonosáról szól.

Információk a Casoo tulajdonosáról

A Casoo-t az SGS International Ltd., 3 Chytron Street, apartment / office 301, 1075, Nicosia, Ciprus, regisztrációs №. HE395812, az SG International LP, székhelye: 14 Queen Street, Edinburgh, Egyesült Királyság, EH2 1JE, nyilvántartási száma: SL023302 és az SG International NV, székhelye: Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curacao, nyilvántartási száma: 137028 és szerencsejáték-engedélye: No. 8048 / Jazz2015-035.

A szerencsejáték-üzemeltető a világ különböző részeiről fogad el regisztrációkat, amint azt látni fogja, amikor bejelentkezik a platformra, és elkezd számlát nyitni. Természetesen nem ajánlott a saját joghatóságodon kívül működő oldalakon regisztrálni, így ezt saját felelősségedre teszed. Természetesen nem érkezett negatív értékelés ilyen jellegű kérdésekkel kapcsolatban, és nem gondoljuk, hogy az elektronikus kaszinó bárkit is be akarna csapni.

Szükségem van egy alternatív linkre a Casoo eléréséhez?

Feltételezzük, hogy ha az Ön országában bizonyos korlátozások vannak érvényben, akkor a játékosok egy alternatív linket használhatnak az oldal eléréséhez. Ha az internetszolgáltatója valamilyen oknál fogva blokkolta a weboldalt, akkor proxy-kiszolgáló vagy ingyenes VPN-szoftver segítségével férhet hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük