Ki a Bet365 tulajdonosa?

Tény, hogy a Bet365 az egyik legnagyobb brit fogadóiroda a világon. A fogadási oldal hivatalosan 2000-ben indult el. A márka mögött Peter Coates és lánya, Denise Coates áll. Az alábbiakban többet olvashat a cég tulajdonosairól.

A Bet365 története

Az 1938. január 13-án Nagy-Britanniában született Peter Coates focista akart lenni, de nem sikerült. Mindössze 14 évesen egy étteremben kezdett el dolgozni, hogy segítsen a szüleinek. Később egy híres étteremlánc egyik legjobb menedzsere lett. Karrierje jól alakult, és egy catering céget nyitott, amely angol futballcsapatoknak szállított ételt. A sport iránti tiszta és hamisítatlan szeretete miatt Coatesnek sikerült több szárazföldi fogadóirodát is nyitnia. Ma az angol Stoke City csapatának tulajdonosa.

Denise Coates a nagy-britanniai székhelyű Bet365 online fogadóiroda fő részvényese

Őt tartják a Bet365 márka alapítójának, de valójában Denise Coates az, aki a legnagyobb mértékben hozzájárult a Bet365 létezéséhez. Hatalmas banki kölcsönt vett fel, amelyet a sport- és kaszinójátékok online fogadási platformjának létrehozásába fektetett, amelyet ma Bet365 néven ismerünk. Ő kezdte el 2000-ben. Öt éven belül olyan sokat keresett, hogy az apja eladta a földi létesítményeit, és mindent az online fogadásokba fektetett. Ma a Bet365 világszerte több millió ember kedvenc fogadási oldala.

A Bet365 közel 200 országot hódított meg, és több mint 20 millió szerencsejátékost vonzott. Népszerűségét többek között a magas nyereményszorzók, a különböző fogadási lehetőségek és a kiváló támogatás is indokolja.

Bet365 mint szponzor

A labdarúgás szponzorálása a Bet365 első számú célja. A vállalat évek óta befektet a Stoke City Football klubba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük