Kenó: Egy lottójáték az online fogadásokhoz

A kenó egy olyan kaszinójáték, amely manapság egyre népszerűbb. Ez a számjáték hasonlít a bingóhoz és a lottóhoz, néhány apró különbséggel. A kenót játéktermekben is lehet játszani, de ez az útmutató a játék online változatáról szól. Természetesen megosztjuk a szabályokat, a fogadási lehetőségeket, azt, hogy hol játszhatsz Kenót, stratégiákat és tippeket, valamint egyéb érdekes információkat.

Kenó – A játék szabályai

Ebben a részben a klasszikus Keno játék szabályait ismertetjük, amelyet online Keno Universe néven találsz. A játék azután kezdődik, hogy megveszel egy szelvényt, és az 1-től 80-ig terjedő számokra teszel tétet. A szelvény ára a választott online kaszinótól függően változik. Ez lehet 0,05 cent, 1 dollár vagy több. A szelvényen ki kell választania a számokat és fogadnia kell rájuk. Ezután a sorsoláson látod a nyertes számokat. Ha bármelyik, amit a szelvényen megjelöltél, köztük van, akkor nyereményt nyerhetsz.

A játékos a szelvényen szereplő 80 szám közül kettőtől 20-ig terjedő számot választhat. A legalacsonyabb nyereményt akkor kapja, ha csak két számot tippel meg, a legmagasabbat pedig tízért. Ha online játszol, akkor a helyesen kitalált számok nyereménytáblázatát láthatod. A játéknak vannak olyan változatai is, amelyekben az említett kettőtől tízig terjedő számok helyett négytől tízig terjedő számokat választhatsz. A variáció főként a szolgáltatótól származik.

További érdekesség, hogy a kenó számos fogadási lehetőséget kínál, amelyek nyereményt hozhatnak. Felsoroljuk ezeket a fogadási lehetőségeket, hogy felkészült legyél, mielőtt elkezdesz kenózni.

Kenó számtáblázat

Kenó fogadási lehetőségek

A kettőtől tízig vagy négytől tízig számokra történő fogadások mellett számos olyan piacot is kapsz, amelyekre rendhagyó módon fogadhatsz. Ez a fajta fogadás is hozhat nagy nyereményt, bár nehezebb megjósolni. Íme a kenóban elérhető fogadási lehetőségek:

Fogadjon páros és páratlan számokra – ez magától értetődő. Arra fogadsz, hogy az általad kiválasztott számok párosak vagy páratlanok lesznek-e;

Felső és alsó fogadás – ez egy olyan lehetőség, amikor a szelvényen szereplő 40 felső és 40 alsó számra fogad. Például fogadhat arra, hogy az összes kihúzott szám a kenószelvény felső részéből kerül ki;

Kombinációk – a szelvényen szereplő, csoportosított számokra fogadhat, és ha nyer, bónuszt kaphat, amely megduplázza a nyereményét;

Egyenes fogadás – ez a klasszikus típus, amellyel a játékban szereplő számokat választhatod ki;

Most, hogy már ismered a fogadási lehetőségeket, kipróbálhatod valamelyiket, amikor elkezdesz játszani. A kezdőknek az egyenes fogadásokat ajánljuk. Ezek járnak a legjobb esélyekkel.

Kenó tippek és stratégiák

Ésszerű kicsiben kezdeni. A nyeremények is kicsik lesznek, de legalább védve lesz a csalódásoktól, amelyek gyakori veszteségekhez vezetnek. Próbáljon szerencsét olyan tétekkel, mint például 5 cent. Ha rosszul lépsz, nem fogsz sokat veszíteni. Épp ellenkezőleg – nyereséget fogsz termelni, és tovább fogadhatsz.

Kis összegek megnyerésével fokozatosan növelheti tétjeit, és végül nagyobb pénznyereményt ragadhat meg. Ha úgy látod, hogy nem megy jól, hagyd a fogadásokat egy másik napra. Általában a sorozatos veszteségek azt jelentik, hogy a kaszinónak előnye van, és önnek nincs szerencséje. Várjon egy jobb napra. Semmilyen körülmények között ne fogadjon tovább a veszteségek behajtására.

Az interneten olyan stratégiákról szerezhetsz információt, mint például a még ki nem húzott számokkal való játék. Ha ellenőrizni szeretné, hogy milyen számok jöttek ki, nézze meg a játék előzményeit, ahol a számok fel vannak sorolva. Ez a stratégia talán beválik neked.

Kenó fogadási játék online

Hol lehet online kenót játszani?

A legtöbb online kaszinó kínál kenót. Sőt, a játék több változatát is láthatod. Ne aggódj, a szabályok hasonlóak, és a különbségek jelentéktelenek. Az ingyenes demójátékban kipróbálhatod a szerencsédet anélkül, hogy valódi pénzt fektetnél be.

Természetesen, ha úgy döntesz, hogy a valódi fogadások neked valók, akkor regisztrálnod kell a szerencsejáték-szolgáltató weboldalán, pénzt kell befizetned a játékszámlára, szelvényt kell vásárolnod, és fogadnod kell a számokra. És itt vannak azok az online platformok, amelyek kenót kínálnak:

SlotV

Betwinner

22Bet

Melbet

A felsorolt platformok mindegyike kínálja a kenó demó és valódi verzióját. A játékhoz regisztrálhatsz oldalunkon. A kenót a fenti oldalak mindegyikének “Kaszinó” szekciójában is megtalálod.

Végső gondolatok

Ha rajongsz a számjátékokért, mint például a lottó vagy a bingó, akkor biztosan szeretni fogod a kenót. Izgalmas és nagyot nyerhetsz vele. Az igazság az, hogy ritkán találod ki a helyes számokat, de ez a játék varázsa. Az általunk említett fogadási típusok komoly pénznyereményeket is kilátásba helyeznek.

Ne feledje, hogy a kenó a szerencsejátékok kategóriájába tartozik. Más szóval, nem számíthatsz konkrét taktikákra, amelyek nyereményt hoznak neked. Fontos, hogy türelmes legyél, és bízz abban, hogy egy bizonyos ponton a szerencseszámaidat is kihúzzák. Reméljük, érdekesnek találta cikkünket, és sok szerencsét kívánunk a kenóhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük