Hogyan tehetek sarokfogadásokat?

A futballfogadás nem volt annyira fejlett, és nem kínált olyan bőséges piacokat a múltban, mint manapság. Ma a játékosok nemcsak a mérkőzés győztesére vagy a döntetlenre fogadhatnak, hanem a gólszerzőre, a hendikepre, a félidei eredményre, a pontos eredményre, a szögletekre és még sok másra is. Ebben a cikkben a szögletekre való fogadást vesszük szemügyre, mivel ez az egyik legkedveltebb az online fogadási oldalakon.

Mik azok a sarokfogadások?

A bukmékeri oldalak lehetővé teszik, hogy az alábbi / fenti opcióval fogadjon a szögletek számára. Más szóval, egy táblázatot fogsz látni, amelyben meg kell jelölnöd, hogy a mérkőzésen N-nél kevesebb, vagy N-nél több szöglet lesz-e. Minden értékre bizonyos esélyek vonatkoznak. Ezek a tétednek megfelelően kerülnek kiszámításra. Ez határozza meg a nyereményedet. Az alábbiakban néhány további információt találsz a szögletfogadási piacokról:

Szögletek száma – ez a standard fogadás, ahol a mérkőzésen egy bizonyos számú szögletet “kevesebb” vagy “több” szögletet határoz meg;

Első félidei sarokrúgások – itt is a sarokrúgások számát jósolja meg, de csak a futballmérkőzés első félidejében;

Egy adott csapat szögletei – ezzel az opcióval arra fogadhatsz, hogy melyik csapat fog több szögletet lőni. Az esélyek itt nagyon jók;

Több szöglet – itt választhatod ki, hogy a hazai csapatnak lesz-e több szöglete, egyenlő számú, vagy a vendégcsapatnak lesz több szöglete;

Milyen esélyei vannak a sarokfogadásoknak?

Kétségtelen, hogy ennek a piacnak az esélyei magasak, így ha jó vagy a mérkőzés egyes eseményeinek megjóslásában, akkor kipróbálhatod a szerencsédet. Sőt, a különböző opciók még nagyobb esélyt adnak. Ha például megtippeli az egyik csapatnak megítélt szögletek hozzávetőleges számát, akkor nagyon magas oddsot fog, és ennek megfelelően magasabb pénzdíjat kap.

Természetesen a szögletfogadási piacot kombinálhatod a fogadási weboldalon elérhető többi piaccal is. Az oddsok növekedni fognak, és a nyereményed is sokkal nagyobb lesz. Ne feledje azonban, hogy fennáll a veszteség kockázata, ezért először próbáljon meg kisebb összegekkel játszani, hogy megnézze, hogyan alakul a szerencséje.

Sarok fogadási stratégiák

Ebben a szakaszban nincs 100%-ban hatékony stratégia a sarokfogadásokra, amely biztos nyereséget hozna Önnek. Azonban több olyan lehetőséget is figyelembe vehetsz, amelyek növelik a nyerési esélyeidet ebből a fogadási lehetőségből. Például jó, ha statisztikákat keresel a csapatok közötti mérkőzésekről, és ellenőrzöd a sarokrúgások gyakoriságát a mérkőzéseken. Nyilvánvaló, hogy minden mérkőzés más és más, de legalább lesz egy alap, amire támaszkodhatsz.

Egy másik ötlet, amit adhatunk, hogy ismerkedj meg a csapatok taktikájával, figyelve a hazai és az idegenbeli tényezőket. Feltételezhető, hogy az erős csapatok agresszívebben játszanak a saját pályájukon, és a csatárok aktívabbak. Ez viszont nagyobb számú sarokrúgást feltételez. Ez alapján fogadhatsz egy csapat szögleteinek számára. Ismerned kell a csapatot és azt, hogy hogyan játszik.

Ez csak néhány javaslat, ami ebben a szakaszban eszembe jut. Nagyon fontos ismerni a bajnokságokat és tornákat, a csapatok játékmódját, az edzők szándékait és egyéb tényezőket. Így nagyobb eséllyel tudod majd kitalálni a sarokszámokat. Reméljük, hogy hasznosak voltunk, és sok sikeres és nyereséges fogadást kívánunk. Élvezze a játékot és fogadjon mértékkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük