Hogyan fogadjunk ázsiai sarkokra?

Számos online fogadóiroda lehetővé teszi már a szögletekre való fogadást, ami a játékosok futballfogadásait szórakoztató és potenciálisan jövedelmező kalanddá teszi. A szögletfogadások számos típusa lehetséges, de mi most egy kevéssé ismert lehetőségre fogunk koncentrálni: Az ázsiai szögletek. Több lehetőséged is van arra, hogy profitra tegyél szert. A bevezetésre azonban nem pazarolunk több időt. Térjünk rá a részletekre – ezért jöttél.

Az ázsiai sarkokra tett fogadások típusai

Tudod, hogy a sarkokra lehet fogadni. Most az ázsiai sarkok leggyakoribb piacairól fogunk beszélni. Nem sok van belőlük, de ha pontosan jósolsz, akkor nagy valószínűséggel jó pénzt kereshetsz. Az alábbiakban megnézzük az ázsiai sarkokra való fogadás összes lehetőségét és a fogadási módot:

Ázsiai szögletek az első félidőre – fogadhatsz a szögletek számára, egy bizonyos szám alatt vagy felett. Ha például a fenti 9,5 opciót választod, akkor a félidőben a szögleteknek 10 vagy annál többnek kell lenniük. Az egyetlen különbség a szögletek számának standard piacától az, hogy az ázsiai szögletek szorzója lényegesen magasabb;

Az ázsiai szögletek teljes száma – itt óvatosan kell eljárnia. Ha a mérkőzésen 9 szögletnél többre fogadsz, és pontosan kilenc van, akkor elveszíted a fogadást. Ez a piac hasonló a fentihez, de nagyon gyakran a játékosok összezavarodnak, és azt hiszik, hogy ha a sarokzászlótól kilenc rúgást tippelnek, akkor nyerni fognak. Sajnos ez nem így van, mert a számnak 9 szögletnél nagyobbnak kell lennie ahhoz, hogy megnyerje a fogadást;

Ázsiai szögletek hendikepje – itt az egyik csapat kapja a vezetést, és arra lehet fogadni, hogy a csapat a bukméker által megjósolt módon éri-e el azt. A logika követi a klasszikus fogadásokban használt, a mérkőzés megnyerésére vonatkozó szokásos ázsiai hendikepet.

Mely bukmékerek kínálnak fogadásokat ázsiai sarkokra?

Az ázsiai sarkok nem jellemzőek az olyan bukmékerekre, mint az Efbet, a Winbet és a Palms Bet, de megtalálhatóak a Bet365 és a Bwin, valamint az összes többi fogadóoldalon, nemcsak Európában, hanem világszerte, beleértve a 22bet, Megapari, 1xBet, Melbet és sok más. Az ázsiai szögletek nem sokban különböznek a normál szögletekre történő fogadásoktól, de magasabb oddsokkal járnak, mivel bonyolultabbak. Reméljük, hogy ezzel a cikkel tudtunk segíteni a témában. És sok szerencsét kívánunk az online bukmékereknél kötött fogadásaidhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük