Hogyan fizethetek be és vehetek ki pénzt a Bet365 oldalán?

A Bet365 a világ egyik vezető sportfogadási weboldalának számít. Ott rendkívül egyszerű a kifizetés és a befizetés, mivel az üzemeltető különböző módszereket kínál. Bemutatunk többféle módot, és végigvezetünk a játékos számlájára történő pénzátutalás folyamatán, valamint a kifizetés aktusán, amikor kielégítő nyereményeket ér el a Bet 365-ön.

Befizetés a Bet365 oldalán

A weboldalhoz személyes felhasználónevével és jelszavával férhet hozzá. Ezután kattintson a profiljára a jobb felső sarokban. Látni fog egy legördülő menüt, felette egy “Befizetés” gombbal. Erre kattintva egy új ablak nyílik meg, amelyben megjelennek a fizetési módok. Válassza ki a kívánt módszert, és töltse ki a megjelenő mezőket. Tekintse meg a rendelkezésre álló befizetési módokat:

– Bankkártyák

– Skrill

– Skrill 1-Tap

– Neteller

– Paysafecard

– EntroPay

– Banki átutalás

– Gyors banki átutalás

A Neteller, Paysafecard, Skrill és Skrill 1- Tap segítségével történő befizetésekért nem jár bónusz. Ezért jobb, ha a bankkártyás (hitel- vagy betéti) opciót választja, ha ezt a bónuszt a weboldalról kívánja igénybe venni. Számos országban korlátozzák a hitelkártyás befizetéseket. Ez azért van, hogy megvédjék a fogadók ésszerűtlen szerencsejátékát.

Manapság sokan játszanak olyan pénzzel, amit nem engedhetnek meg maguknak, és végül bajba kerülnek. Több olyan intézmény van, amely szakszerűen foglalkozik a szerencsejátékkal kapcsolatos problémákkal küzdő emberekkel, és betekintést és pszichológiai támogatást nyújt a szerencsejátékról való leszokás teljes útja során. Ha úgy gondolja, hogy függő, akkor próbálja meg felvenni a kapcsolatot – nem biztos, hogy a fogadások abbahagyásának szándékával. Lehet azzal a gondolattal, hogy elkerülje az ésszerűtlen fogadásokat és a pénz kiöntését a lefolyóba. A fogadás lehet szórakoztató és csak akkor lehet nyereséges, ha kőkeményen hozzáállsz. Nos, azt hiszem, ezzel már messzire mentünk… térjünk vissza a Bet365 kifizetési és befizetési módszereihez.

Kifizetés a Bet 365 oldalán

Győződjön meg róla, hogy igazolja személyazonosságát, hogy a weboldalon elérhetővé váljon a kifizetések. Ez lényegében azt jelenti, hogy egy beszkennelt személyazonosító okmányt kell elküldenie a bukmékernek. A Bet365 elfogadja a nemzetközi útlevelet, vezetői engedélyt vagy személyi igazolványt. A bankszámlakivonatokat és közüzemi számlákat nem fogadják el személyazonosításra. Ezek lehetnek lakcímigazolásként, de személyazonossági igazolványként nem. Miután átnézik és jóváhagyják az igazolást, kiveheti a nyereményét. Ezek a rendelkezésre álló kifizetési módszerek:

– Bankkártyák

– Neteller

– Skrill

– Entropay

– Paysafecard

– Banki átutalás Ahhoz, hogy hozzáférjen a pénzhez, menjen a személyes profiljához, és válassza a “Kifizetés” lehetőséget a legördülő menüből. Ezután használd a fent leírt módszerek egyikét a valódi készpénzhez való hozzájutáshoz. A készpénz a király 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük