Mit jelent a gólvonal fogadás a fogadásokban?

A goal line fogadás arra összpontosít, hogy hány pontot / gólt szereznek egy mérkőzésen. Ez eltér a tényleges gólvonaltól. A fogadásban a “vonal” fogalma két ellentétes választási lehetőség megosztására utal. A vonal az “igen” és a “nem” eredmények között van.

Ha az “egy gólvonalon túl” kifejezéssel találkozol, az azt jelenti, hogy legalább két gól fog születni a mérkőzésen. Ez a bizonyos piac nem túl népszerű a szerencsejátékosok körében, mivel a téted megtérülése meglehetősen alacsony. Ahhoz, hogy esélye legyen a jelentős hozamra, az “ötnél több” vagy “ötnél kevesebb” kifejezésnél kevesebb nem kielégítő.

Ebben az esetben mi történik, ha pontosan öt gól esik, például ha a mérkőzés 4:1-re végződik? Ezért a gólvonal fogadások arra összpontosítanak, hogy 2,5 vagy 3,5 gólnál több vagy kevesebb lesz-e a mérkőzés. Mindig kevesebb vagy több lesz ennél az összegnél, mert nem lehet fél gól.

A “több/kevesebb”, mint a 3,5-nél több gólos fogadási példát ritkán látni, mivel a statisztikák szerint a legtöbb mérkőzésen legfeljebb három gól esik. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet így fogadni. A legjobb azonban, ha kapcsolatba lépsz a sportfogadóval, és konkrét oddsokat kérsz, mielőtt fogadnál.

A legjobb időpont a gólvonal fogadásokra

Ha az eredmény 2-0 vagy 2-1, akkor igazi értéket találhatsz a helyes gólra való fogadásban. Ennek oka, hogy egyes csapatok erős támadásaikról ismertek, és hajlamosak legalább kétszer betalálni egy mérkőzésen. Ha a szerencse a te oldaladon áll, akkor nyerni fogsz. Garancia azonban nincs. Mindenki ismer legalább egy olyan meccset, ahol az egyik csapat 2:0-ra vezetett, sakkban tartva a támadásokat. Azonban egy ellentámadás, egy lepattanó vagy egy szögletre érkező kapus, és egy 3:1 helyes eredmény fogadást a győztes negyedik gólja is tönkreteheti.

Van olyan eset is, amikor egy csapat 3-0-ra vezet, és még nagyobb gólkülönbségre törekszik. Azt akarod, hogy nyerjenek, mivel 4-0-t jósoltál. Lehet, hogy hagyják, hogy a másik csapat gólt szerezzen, mert a koncentrációjuk megcsúszik.

A futball tele van késői, váratlan gólokkal. Egy over/under goal line fogadással nem kell annyira aggódnod miattuk.

Gólvonal fogadások elhelyezése

Nem minden bukméker kínál over vagy under fogadást. Keressen olyan fogadót, amelyik többféle Gólvonal fogadási lehetőséget kínál, ha úgy tűnik, hogy a mérkőzésen sok gólra lehet majd fogadni. Minél több az összes gól, annál hosszabb oddsra számíthat. A magasabb végösszegre érdemes fogadnod, ha biztos vagy benne, hogy gólfesztivál lesz.

Ezzel szemben, ha nem számítasz sok gólra, akkor maximum 2,5 gólos over/under értéket keress. Ha találsz 1,5-ös over/under-t, akkor fogadd el, figyelembe véve, hogy az 1-0 a leggyakoribb eredmény a futballban.

A botlás elkerülése érdekében használja ki az élő közvetítést és a korai kifizetési lehetőségeket, ha online fogadást köt. Figyelje a meccs alakulását, ha alacsony eredményre játszott, és az 1-0 körüli eredményre. Váltsa be a pénzt, ha a mérkőzés hirtelen felpörög, amikor az egyik csapat elkezd gólt kergetni. Egy késői gól elrontja a dolgokat.

Spekulatív fogadások

A spekulatív fogadások iránt érdeklődőknek érdemes utánaolvasniuk az ismeretlen ligáknak. Európában Oroszország topligájában a legalacsonyabb a gólarány. A mérkőzések majdnem felén két vagy annál kevesebb gól esik. A spektrum másik végén Ausztria és Törökország található. Az ő topligáikban a mérkőzések mintegy 40%-án átlagosan legalább négy gól esik egy meccsen. Rájuk érdemes odafigyelni, az egyetlen 4-0-s eredménytől az izgalmas 2-2-es döntetlenig.

Ázsiai hendikep

A gólvonalfogadás egyik érdekes formája az ázsiai hendikep. Ez lehetővé teszi, hogy egy fogadással két eredményt fedezzünk le. Egyetlen árat kap a lehetséges nyeremények kiszámításához, de a tétje megoszlik a két választás fedezésére. Ha ugyanezt a hagyományos gólvonalfogadással tenné, akkor két külön fogadást kellene tennie két különböző áron. Az ázsiai hendikep piacot “alternatív gólok” piacának is nevezik. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük