Dragon & Tiger online fogadójáték

A Dragon & Tiger kaszinójáték története sok évvel ezelőtt kezdődött Kambodzsában. Ez a kártyajáték ma is népszerű Ázsiában, és népszerűsége a világ többi részén is egyre nő. Ez egy rendkívül egyszerű játék. A sárkány vagy a tigris kártyáira támaszkodsz, innen a játék. Ez egy átfogó útmutató a Dragon & Tiger játékhoz, amely megtanítja, hogyan játszhatod ezt az igazi slágert az online kaszinókban.

Dragon & Tiger – szabályok

A játék lényege, hogy meg kell tippelni, melyik lap lesz magasabb: a sárkányé vagy a tigrisé. Egy 52 lapból álló paklival játszol, egy-egy lapot osztva a Yang – sárkánynak és a Yin – tigrisnek. A két lehetőség egyikére fogadsz, és ha a tipped helyes, megduplázod a nyereményedet. Döntetlen esetén a kaszinó elveszi a tét összegének felét, a másik felét pedig visszakapja a játékos.

A játék akkor kezdődik, amikor az osztó azt mondja: “Kérjük, tegye meg tétjeit”. A fogadások lezárulnak, amikor az osztó bejelenti, hogy “nincs több tét”. A kártyák sorrendjének a legalacsonyabbtól a legmagasabbig kell haladnia: Ász, 2,3,4,5,6,7,8,9,10, bubi, dáma és király. Az a lap nyer, amelyik a legmagasabb lapot kapja.

Dragon & Tiger fogadási kereskedő

A fogadások típusai

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek a vesztes és melyek a nyerő fogadások. Ez attól függ, hogy milyen forgatókönyv játszódik le a játék során, és mikor teszel tétet a különböző lehetőségek segítségével. Jól jegyezze meg ezeket a dolgokat; ezek döntő fontosságúak.

A Dragon Small és Tiger Small fogadások akkor nyernek, ha a kiválasztott területen (Dragon vagy Tiger) kihúzott kártya “6” vagy annál kisebb, és akkor veszítenek, ha a kártya “8” vagy annál nagyobb;

A “Sárkány nagy” és a “Sárkány kicsi” veszít, ha a “Sárkány” helyre húzott kártya “7”;

A “Tiger Big” és a “Tiger Small” fogadások veszítenek, ha a “Tiger”-be húzott kártya “7”.

Az online kaszinók más fogadási típusokat is kínálnak, amelyeket kipróbálhat. Például fogadhatsz a tigris vagy sárkány kártya színére, arra, hogy páros vagy páratlan szám fog-e megjelenni, és hogy hány hetes lesz. Mindenféle lehetőség van, ezért mielőtt elkezdenél játszani, érdemes megnézni a súgó menüben a szabályokat.

Mi a fontos a Dragon & Tiger kaszinójátékban?

Sikerült kiderítenünk, hogy a ház előnye (kaszinó) ebben a játékban 3,73 százalékkal egyenlő. Ha nem használsz konkrét stratégiát vagy a bonyolultabb fogadási lehetőségek egyikét, akkor megpróbálhatod megtippelni, hogy melyik kártya lesz magasabb – a sárkány vagy a tigris. Így 1:1 arányban fogsz nyerni.

A másik lehetőség, hogy nyomon követi a kiosztott lapokat. Kevesen vannak, így a kártyák számolása kivitelezhető. Felépíthetsz egy stratégiát, ha megnézed, milyen kis és nagy lapokat osztottak ki, így tudod, mire számíthatsz. Itt fontos megnézni, hogy hány hetes kerül kiosztásra, mert egy “7-es” azonnali veszteséget jelent.

A kártyakövetés egy másik taktikához vezet. Ha színekre fogadsz, könnyebb lesz megjósolni a következő kiosztott lap színét. Például kiszámolhatja, hogy egy adott színből eddig hány lapot osztottak ki, és mennyi van még hátra. Ha azt veszi észre, hogy a legkevesebb kiosztott lap kőr volt, semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy arra fogadjon, hogy a következő kiosztott lap kőr lesz.

Tiger & Dragon

Egyenlő eredményű fogadás – előny vagy hátrány?

Az egyenlő eredményre való fogadás előnye a Dragon & Tiger kaszinójátékban a legnagyobb nyereményt hozza, nevezetesen 8:1. Itt azonban a kaszinó előnye sokkal magasabb, több mint 30%, ami azt jelenti, hogy szinte mindig a ház nyer. Még bonyolultabbá válik a helyzet, ha az egyenlőségre és a színre próbálsz fogadni. A legjobb, ha maradsz a klasszikus típusú sárkány vagy tigris kéz fogadásnál, ha nyerni akarsz.

Minden valószínűség szerint a döntetlenre való fogadással akarsz majd próbálkozni, és talán nem csak egyszer, de azt fogod tapasztalni, hogy ez a választás gyakori veszteséget eredményez. Természetesen nem azt mondjuk, hogy nem lehet nyerni, de a fent bemutatott lehetőségekhez képest ez a lehető legrosszabb választás, amit tehetsz. A döntést rád bízzuk.

Vannak nyerő fogadási rendszerek a játékban?

Nem, bármennyire is próbálnak meggyőzni arról, hogy a Dragon and Tiger egy olyan játék, amely hibabiztos rendszerekkel rendelkezik, ne hagyd magad becsapni. A fő tényező a szerencse, ahogyan azt látni fogod. A legjobb megoldás az, ha nagyobb összegek befektetése nélkül tartod a bankodat. Próbáld meg legyőzni az osztót úgy, hogy pontosan ellentétes jóslatot teszel, mint ő, de ha már elfogyott a szerencséd, akkor a legjobb, ha vársz egy jó időre.

Rossz úton járnak azok a játékosok, akik újra és újra fogadásokkal próbálják behozni a veszteségeket. Íme egy tipp: az ilyen kártyajátékok hosszabb időszakokkal járnak, amikor a ház kiveszi a részét, és a rendszer egyszerűen a maga javára dolgozik. Nem azt mondjuk, hogy a játék manipulált, de egyszerűen csak kevesebb szerencséd van, mint a háznak. Javasoljuk, hogy maradjon nyugodt, és halassza el a fogadást egy időre.

Dragon Tiger

Hol játszhatsz Dragon & Tiger játékkal?

Számos jó online kaszinó van, ahol van Dragon and Tiger. Ezek nemzetközi kaszinók.

22Bet;

SlotV;

Betwinner;

Megapari;

1xBet;

Melbet;

… és még sok más!

Végső gondolatok

A Dragon & Tiger egy egyszerű kártyajáték lehet, de az eredmény a játékosok szerencséjén múlik, akárcsak a póker, blackjack, baccarat és más hasonló játékok esetében. Ne hidd, hogy a jóslatok mindig bejönnek, és mindig jó lapokat kapsz. Megpróbálhatsz ingyenesen játszani, hogy megszokd a játékot, és aztán továbbléphetsz az online kaszinókban a valódi tétekhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük