Mennyi a minimális befizetés a Casumo-nál?

Ha tudni szeretné, hogy mi a Casumo minimális befizetése, akkor elsőre lehet, hogy zavarba fog jönni. Ha rákeresel a “Casumo minimum befizetés” kifejezésre, az első dolog, amit észrevehetsz, hogy az oldaluk nem mindig nyílik meg. Úgy tűnik, hogy bizonyos országokból érkező felhasználók számára nem elérhető. Ezután kénytelen leszel máshol keresni ezt az információt, ha még mindig tudni akarod.

Az első információ, amit találsz, hogy csak egy minimális befizetés van, ami $/€5. Ez csak a Skrill mint fizetési módra vonatkozik. Ha bónuszra szeretnél jogosult lenni, de nem akarsz a minimális összegnél többet befizetni, akkor tudnod kell, hogy ez ebben az esetben 20 $/€-ig terjed. Többféle befizetési mód áll rendelkezésre azok számára, akik szeretnék a bónuszt.

Minden más esetben a minimális befizetési összeg 10 $/€.

Az alábbiakban megosztunk néhány további információt a Casumo-ról, egy izgalmas helyszínről, amely intuitív kezelőfelülettel, kreatív játékokkal és furcsa témákkal rendelkezik. Önmagát úgy jellemzi, hogy “online szerencsejáték oldal, amelyet arra terveztek, hogy mosolyt csaljon az emberek arcára”.

És ez még nem minden? Ez a kaszinó közel 900 játék közül választhat. Ezek mindegyike kiváló minőségű grafikával és témákkal rendelkezik. Legtöbbjük nyerőgép-alapú, de van néhány hagyományos kártyajáték, valamint olyan márkás játékok is, mint a Jurassic Park és a Gun n’ Roses.

Az oldal arculata és témái is kiemelik a kaszinót a tömegből. A kaszinó intuitív, barátságos és világos oldalt választ, ami szöges ellentétben áll a legtöbb más online kaszinóval, amelyek az érettebb, sötétebb színvilágot részesítik előnyben.

Mind az alkalmazás, mind az oldal ügyfélszolgálatot kínál. Ez megbízható és könnyen elérhető, és több nyelven is elérhető, így a kívánt nyelven kaphat segítséget.

Üdvözlő bónuszuk jelenleg 20 ingyenes pörgetés, és ez egy befizetés nélküli bónusz. A kaszinó az első befizetéseddel akár 300 €/€ összegig egyezik meg. Az új felhasználók kipróbálhatják a játékokat és felfedezhetik az oldalt az első és a következő befizetésük között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük