Mit jelent a BTTS a futballfogadásban?

A BTTS, amely a “Both Teams to Score” (mindkét csapat szerez gólt) kifejezés rövidítése, leginkább a labdarúgásban használatos. Bár a felszínen egyszerűnek tűnik, a BTTS-piacnak van néhány bonyodalma, ami egyedülálló fogadási élményt nyújt. Ez egy önmagyarázó előfeltétel. Vagy arra fogadsz, hogy mindkét csapat betalál, vagy arra, hogy csak az egyik (vagy egyik sem). Az első esetben attól függetlenül nyersz, hogy melyik csapat nyer. Ha mindketten betalálnak és döntetlen lesz, akkor is nyersz.

Ha egyik csapat sem szerez gólt, vagy csak az egyik szerez, és a téted a “nem” volt, akkor nyersz. A lőtt gólok száma nem számít.

Ha okosan fogadsz, a lehetőségek határtalanok, és sok pénzt nyerhetsz. Ez egy egyszerű, egyértelmű piac, amely a gólok vagy azok hiányának megjóslásáról szól.

Ennél a fogadási módnál a fogadása a mérkőzés teljes időtartama alatt érvényes, beleértve az utolsó percet is. Korai gól esetén a fogadást percek alatt meg lehet nyerni. Bár minden bukméker kínál BTTS fogadást, ez szinte kizárólag a labdarúgásra vonatkozik. 

Az ilyen típusú fogadások értékének növelése érdekében kombinálhatja más piacok fogadásaival, például a mérkőzés eredményével vagy az Over/Under Correct Score fogadásokkal. A BTTS egyedülálló abban a tekintetben, hogy túlmutat a győztes vagy vesztes egyszerű kiválasztásán. Egy teljesen más megközelítést vezet be a fogadásokba. Például megnyerheti az Over/Under fogadást, ha csak az egyik csapat szerez gólt. A BTTS esetében ez másképp van.

Statisztikák a megmentéshez

A BTTS fogadások másik előnye, hogy rengeteg statisztika áll rendelkezésre a döntés meghozatalához. Ezek közé tartoznak a tiszta lapok, a kapott gólok, a felállások, az aktuális forma, a fej-fej mellett elért eredmények és még sok más. Győződjön meg róla, hogy elegendő kutatást végez, mielőtt BTTS fogadást köt.

A BTTS fogadásoknak több változata is létezik, például BTTS mindkét félidőben, BTTS és győzelem, valamint BTTS és Over/Under. A fogadás legegyszerűbb és eredeti változata az, amikor az “Igen” vagy a “Nem” gombra kattintva választhatod ki, hogy mindkét csapat betalál-e vagy sem. Egy ilyen típusú fogadás megkötésekor az oddsok a legkevésbé változnak.

BTTS mindkét félidőben

Bizonyos esetekben a BTTS fogadásokra kínált esélyek nem túl vonzóak, és a fogadók kifizetődőbb lehetőségeket keresnek. Az esélyek általában akkor jók, ha az “Igen” opciót választja, és azt jósolja, hogy mindkét csapat betalál az első és a második félidőben. A “Nem” választásának potenciális nyereménye egy gólgazdag első félidő után is pompás lehet.

BTTS és győzelem

Itt választhatod ki a végeredményt, valamint azt, hogy mindkét csapat szerez-e gólt a mérkőzésen vagy sem. Itt hat választási lehetőséged van: Igen és döntetlen, Nem és hazai győzelem, Igen és hazai győzelem, Igen és idegenbeli győzelem, Nem és idegenbeli győzelem, valamint Nem és döntetlen. Az esélyek elég vonzóak, de a kimeneteleket nyilvánvalóan nehezebb megjósolni.

BTTS és over/under

Ebben a kombinációban a fogadótól azt kell megjósolni, hogy hány gól születik, és hogy mindkét csapat a góllövőlistán szerepel-e.

A hosszabbításban szerzett gólok nem számítanak

A BTTS fogadások csak a 90 perc plusz a hosszabbításokra vonatkoznak. A hosszabbításban szerzett gólok nem számítanak az Ön javára, ezért legyen óvatos az olyan kiütéses versenyeken, mint az FA-kupa, a Bajnokok Ligája vagy a Carabao-kupa, a fogadásokkal kapcsolatban.

Feszültség a végéig

A BTTS-fogadás az egyik legjobb módja a kreativitásnak. Ezek a fogadások biztosítják, hogy semmi sem ér véget, amíg a játékvezető nem fújja meg a végső sípszót, ellentétben a hagyományosabb outright és helyes gólt hozó fogadásokkal. Tegyük fel, hogy az egyik csapat 4-0-ra vezet a másik ellen a félidőben. Ebben az esetben az outright fogadásnak már majdnem vége. A BTTS fogadás azonban egészen a végéig fenntartja az adrenalinszintedet, mert a második csapat is betalálhat. Alternatívaként nagyon gyorsan nyerhetsz, ha mindkét csapat betalál az elején.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük