Mennyi a minimális befizetés a Betvictor-on?

A BetVictor minimális befizetése mindössze 5 £, ha Skrill vagy bankkártyát használ. A fogadási oldal nagyszerű, ha a navigációról és a hozzáférhetőségről van szó, de a bankkártyás befizetések nem lehetségesek az alkalmazáson keresztül. A legtöbb befizetési módszer ingyenes. Ez a rövid cikk bemutatja a BetVictort és minden lényeges információt a befizetésekről és a módszerektől függő alsó limitekről.

Betéti kártyával (Visa és Maestro), Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard, Entropay és banki átutalással tudsz feltölteni a számládra és fogadásokat kötni. Mindegyik módszer azonnali feldolgozással jár, és a számládat azonnal feltöltik, kivéve a banki átutalást, amely két-tíz munkanapot vesz igénybe. A BetVictor különböző betéti kártyaváltozatokat tesz lehetővé, köztük a Delta, Electron, Solo és Switch kártyákat.

A weboldal szerint a Paysafecard és az Entropay banki átutalási módszerek, nem pedig e-pénztárcák, mint a Neteller és a Skrill.

A minimális befizetés 10 £ az olyan módszereknél, mint a Neteller, a PayPal, a Paysafecard és az Entropay. A márka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nemzetközi banki átutalással töltsék fel számlájukat.

Ha a banki átutalás a választott módszer, a minimum 25 font. A maximális befizetési összegek szintén a módszertől függően változnak. Betéti kártyák esetén 20 000 font, Skrill esetén 25 000 font, Entropay esetén pedig 20 000 font. A felső határértékek sokkal alacsonyabbak a Paypal esetében (5.500 font) és mindössze 2.000 font a Paysafecard esetében. A határ 100 000 fontra nő, ha banki átutalást használ.    

A BetVictor a BACS-t is kínálja fizetési lehetőségként az Egyesült Királyságban élő ügyfelek számára. A Betvictor számlájára történő befizetés sorrendje standard. Menjen az oldalon a Saját fiók fülre, hogy megtalálja a Befizetés részt. Minden bukmékeri oldalon ez a rész a Banking, Deposits vagy Funding nevet viseli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük