Betfair élő chat

A Betfair élő chatjéhez a Betfair ügyfélszolgálati oldalára kell lépnie. Ott láthatja a népszerű kérdések listáját. Kattints a kérdésedre, ha szerepel a listán, amely a következőképpen néz ki:

  • Miért nem tudok hozzáférni a Betfair számlámhoz?
  • Pénzkivétel
  • Sportfogadás: Mi az a Cash Out és hogyan működik?
  • Sportfogadás: GYIK
  • Sportfogadás lóverseny – A legjobb oddsok garantáltan magyarázva

A kérdések alatt számos kategóriát találsz, amelyekre kattintva többet tudhatsz meg, ha többet szeretnél megtudni róluk. Ezek közé tartozik a számlád ellenőrzése, bejelentkezés és regisztráció, befizetés és kifizetés, sport, szerencsejáték és még sok más. Ha nem találja a keresett választ, nyomja meg a kategóriák listája alatt található “kapcsolatfelvétel” gombot. Ez a link az élő chatjükhöz vezet. A hozzáféréshez be kell jelentkeznie. A felhasználónevére és jelszavára van szükség.

Úgy tűnik, a leggyakrabban feltett kérdés a “miért nem tudok hozzáférni a Betfair számlámhoz”. A kaszinó két lehetséges okot sorol fel: a számládat felfüggesztették vagy bezárták. A kaszinó azt tanácsolja, hogy ellenőrizze az e-mailjét; a felfüggesztéseket és a bezárásokat általában e-mailben magyarázzák el. Ha a számlát csak felfüggesztették, nem zárták le, akkor tehet valamit annak érdekében, hogy újra megnyissa. Minden válasz után megjelenik a “Segített-e ez” felirat. Ezután megjelenik egy lista további kérdésekből, amelyek közül választhatsz, és amelyekre kattinthatsz. A lista után a következőt látod: “Nem találta meg a keresett választ?” Ha erre kattintasz, ismét a “kapcsolatfelvétel” gombra kerülsz.

Az ötlet lényege, hogy a felhasználók minél több kérdést végigjárjanak, hogy megtalálják a választ, mielőtt az élő ügyfélszolgálatot zaklatnák. Ez sok vállalatra jellemző. Nyilvánvalóan a chatjük alul van személyzettel ellátva.  

A következő legnépszerűbb kérdés a “Hogyan vehetek ki pénzt?”. Vannak utasítások a mobil és az asztali felhasználók számára is. A kaszinó felhívja a figyelmet arra, hogy a felhasználók csak a fő pénztárcájukról tudnak pénzt kivenni. A más tárcákban (például a cserejátékokban vagy a pókerben) lévő pénzösszegeket a Fő tárcába kell átutalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük