Az Lv Bet tulaja

Az LV BET egy jól bejáratott márka az iGaming területén, amelynek székhelye Máltán található. Friss szemléletet kínálnak az iparágban, az ügyfélközpontú üzleti megközelítéssel együtt. Az első és legfontosabb szabályunk: az ügyfeleink az egész LV BET vállalat szíve. Ezért helyezzük ügyfeleinket az első helyre, és mindig a legmegbízhatóbb ügyfélszolgálatot nyújtjuk.

VÁLLALATI PROFIL

A játékok szerelmesei, és osztoznak a játékszenvedélyében. Ezért igyekeznek a legjobb szolgáltatást és segítséget nyújtani Önnek. Az online szerencsejáték iránti szenvedélyünk mellett csapatuk büszkén támogatja a Felelős Játékot! Annak érdekében, hogy szórakoztató és biztonságos játékélményt nyújtsanak Önnek, csak 18 év feletti felhasználók regisztrációját engedélyezik, és szigorúan betartják a biztonságos online játékkörnyezetre vonatkozó uniós irányelveket. Ügyfélszolgálati tanácsadóik mindig készen állnak arra, hogy elmagyarázzák, hogyan használhatja alacsony kockázatú szerencsejáték eszközeiket, és gyakorlatias felelősségteljes játékstratégiákkal látják el.

BIZTONSÁG

Azt szeretnék, hogy a legizgalmasabb játékélményeket élvezze az LV BET-nél. Ez nem lenne lehetséges személyes adatainak, fizetési adatainak és minden más, nekik küldött dokumentum biztonságának biztosítása nélkül. Így biztos lehet benne, hogy betartják a személyes adatok védelméről szóló törvényt – az uniós törvényt, amely arra kötelezi őket, hogy megvédjék és biztonságban tartsák az összes olyan információt, amelyet valaha is megadott nekink – és szigorúan követik a Máltai Szerencsejáték Hatóság, mint szabályozó hatóságunk irányelveit. Ezen túlmenően, elkötelezett biztonsági csapatuk figyeli a fenyegetéseket, hogy elhárítson és megelőzzön minden gyanús tevékenységet, így biztosítva, hogy senki sem férhet hozzá az Ön adataihoz.

TERMÉKEIK

Az LV BET Casino a legjobb játékszolgáltatók közül néhányat támogat, mint például a Thunderkick, NetEnt, Wazdan, Green Tube, Edict és Microgaming, és új és klasszikus videojátékokat is kínál, hogy mindenféle játékost kiszolgáljon. Folyamatosan dolgoznak az új termékek és játékmegoldások bevezetésén, hogy az Ön élménye náluk egyszerűen felejthetetlen legyen! A sportrajongók számára az LV BET sportfogadás a világ összes jelentős sportversenyét lefedi. Az UEFA Euro Kupától az NBA-ig, a Forma 1-től a Grand Slam teniszbajnokságokig, sőt még az eSportig, az LV BET lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy több száz eseményre fogadjanak magas oddsokkal, speciális fogadásokkal, mérföldkő bónuszokkal és számos exkluzív LV BET promócióval.

Licensz

Az Európai Unió tagállamának, Máltának a törvényei szerint működik, ahol a következő bejegyzett számmal C71200 és címmel rendelkezik: Fairload Limited, 115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Málta. A Fairload Ltd. az MGA MGA/B2C/282/2015 szerencsejáték-engedélye alapján működik, amelyet Málta egyetlen szabályozó hatósága, a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) bocsátott ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük