Mennyi a minimális befizetés a 888sport-nál?

A 888sport szerencsejáték helyszín különböző minimális befizetésekkel rendelkezik a különböző országokból származó tagok számára. A fizetési módok és a finanszírozás is eltérőek. Az üzemeltető elfogadja a Visa, Discover és MC hitel- és betéti kártyákat. Ennél a módszernél a minimális befizetés 10 dollár. A számládra online átutalással vagy banki átutalással is befizethetsz. A minimum mindkettőre vonatkozik.

Ami az e-pénztárcákat illeti, az üzemeltető elfogadja a PayPal, a Play+ és a PayNearMe rendszereket. A minimum ugyanaz. A regisztráció után a számlatörténet és a státusz alapján változhat a minimális befizetési követelmény. Kapcsolatba léphetsz az ügyfélszolgálattal, ha növelni szeretnéd a limitet, vagy egyszerűen csak, ha további információra van szükséged.

Az üzemeltető nagyon fejlett titkosítási és biztonsági technológiát használ, hogy pénzügyi és tranzakciós adatai teljesen biztonságban legyenek. Természetesen az oldalra történő regisztráció előtt nem tudsz befizetést eszközölni. Ez eléggé nyilvánvaló. Az elfogadott fizetési módok teljes listája elérhető az oldalon.

A befizetéshez meg kell nyitnia a fő lobbit, és be kell jelentkeznie. Ezután menj a Pénztár gombra, és kattints a Befizetés gombra. Itt kiválaszthatod a fizetési módot. Kattintson a További befizetési módok gombra, ha nem látja az Ön által preferáltat. Megjelenik egy lista az összes olyan módszerről, amely az országodban élő felhasználók számára elérhető.

Remélhetőleg találsz egyet, amelyik megfelel neked. Miután kiválasztotta, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Részletesebb befizetési utasításokért kattintson a Learn How vagy a Learn More gombra.

Lehetőség van készpénzben történő közvetlen befizetésre is. Válassza a “Készpénz” opciót, ha további információkat szeretne kapni az elérhető kaszinóketrecekről.

Ha a hitelkártyával történő befizetést választja, ez további díjakkal vagy egyéb költségekkel járhat a kártyakibocsátójától. Ellenőrizze a kártyabirtokosi szerződést, hogy ne érje meglepetés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük