7 módja a kis tétek megtételének

Sorozatos balszerencséd van, és nem keresel pénzt? Az ilyen helyzetben lévő játékosok korlátozott pénzeszközökkel szembesülnek, és különböző gondolatok járnak a fejükben. Ha élvezni akarod a szerencsejátékot, nagyon kevés pénzzel a számládon nagyon legyőző érzés. De természetesen a remény nincs veszve. Ha jól akarod érezni magad kis tétekkel, csak egy kicsit kreatívnak és szelektívnek kell lenned abban, hogy mire fogadsz. A következő részekben 7 olyan módszert mutatunk be, amelyekkel kisebb bankrollal is fogadhatsz.

1.Vásároljon lottószelvényeket

A lottó az egyik legjobb módja annak, hogy néhány dollárt vagy eurót kockáztass, mert mindig van esélyed arra, hogy többet nyerj. A helyi pénznem néhány egységéért vásárolhatsz szelvényt, ami ugyanannyi vagy valamivel több pénzt hoz neked, hogy megforgasd a kereket. Általában sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egy szelvénnyel nyerjen valamit, mint a szerencsejáték más formáinál, de a nyeremény is alacsonyabb.

Vásároljon lottószelvényeket

2. Sportfogadás

Nem kell nagy pénzeket kockáztatnod, ha sporteseményekre fogadsz. Ha úgy gondolja, hogy a lottószelvények kockázata túl nagy, és úgy véli, hogy van némi tudása egy adott sportágban, akkor kihasználhatja ezt, és sportfogadást köthet hasonló potenciális nyereséggel, de minimalizált kockázattal. A legjobb online fogadási oldalak közül sokan elfogadnak jelképes összegeket. Az a jó ebben a fogadási típusban, hogy extra, tartósabb rohanást hoznak, ahogy követed a mérkőzések eredményeit.

Sportfogadás

3. Online kártya- vagy videopókerjátékok

Az internet bővelkedik videojátékokban, beleértve a pókerkaszinókat is, amelyek különféle szerencsejátékokat kínálnak. Az általunk ajánlott általános stratégia az, hogy a lehető legkisebb téteket tedd meg, amint belekezdesz a játékba. Így a nagyobb pénzügyi veszteségek kockázata minimálisra csökken. Ezzel a téttípussal a nyerési esélyek nagyobbak, de ez a kisebb téteknél normális.

Online kártya- vagy videopókerjátékok

4. Alacsony limitű online pókerjátékok

Sok népszerű online pókerterem kínál mikrolimites asztalokat. Ezek olyan asztalok, amelyek nagyon alacsony, akár filléres limitekkel rendelkeznek. Általában kezdők játszanak velük, akiknek a fő céljuk a készségeik fejlesztése. Könnyen találhatsz olyan asztalokat, amelyek tétlimitje például 5 és 10 cent között van. Ha feszesen és fegyelmezetten, jó stratégiát alkalmazva játszol, akár még növelheted is a pénzed. Persze ehhez egy kis szerencsére is szükséged lesz.

Alacsony limitű online pókerjátékok

5. Alacsony nevezési díjú online pókerversenyek

Egy másik lehetőség, ha pókerrajongó vagy, az alacsony nevezési díjú versenyek. Egyes online pókertermek egyasztalos versenyeket kínálnak, amelyek 2 és 5 dollárnak megfelelő összegért elérhetőek. Ha az első 2 vagy 3 helyezett között végzel, megduplázhatod vagy akár meg is triplázhatod a pénzed.

Még ha tapasztalt versenypókerjátékos is vagy, szerencsére is szükséged lesz. Ha az az Ön oldalán áll, az ilyen típusú játékokban a nyeremények sokkal könnyebben jönnek.

6. Családi kártyajátékok

Szórakoztató módja a fogadásnak a családi körben. Ebben az esetben sem kell feltétlenül kártyajátékban játszani. Például egy dollár vagy euró összegű belépési díjat is megállapíthatsz, ha úgy döntesz, hogy pókerezni fogsz. Minden játékosnak jól kell éreznie magát a fogadásoknál, és nem szabad túl komolyan venni a játékot. Miközben mindenki jól szórakozik, néhány dollár vagy euró kockáztatása növelheti a játék izgalmát.

7. Nyerőgépek

Nem véletlen, hogy ez az utolsó választásunk. A nyerőgépekkel sokkal gyorsabban veszíthetsz vagy nyerhetsz, mint a listán szereplő összes többi lehetőséggel. Ha szerencsés vagy, akkor képes leszel tovább játszani. Ha nem, akkor valószínűleg néhány perc alatt elveszíti az összes pénzét.

Nyerőgépek

Ha online kaszinóban teszed meg tétjeidet, mindenképpen olyan gépet kell keresned, amelynek alacsony a tétlimitje, és ha találsz is, sokkal lassabban kell játszanod, mint ahogy azt normálisnak érezheted.

Összegzés

A lottószelvények olcsók, és ez könnyen elérhetővé teszi őket az élet minden területén élő emberek számára. Sok más alternatíva is van, amelyek segítségével növelheti korlátozott elérhetőségét. Csak ne felejtse el, hogy az elvesztés kockázata ugyanolyan.

Ez a cikk azt mutatja, hogy a korlátozott pénzeszközök nem akadályozzák meg a szórakozást, amíg a megfelelő gondolkodásmóddal közelíted meg a dolgokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük