A 5Gringos tulaja

CÉGADATOK

Az 5Gringos kaszinó felülvizsgálatának elvégzése során felfedeztük, hogy az 5Gringos Casino üzemeltetője és tulajdonosa a Rabidi N.V. A Curacao-i székhelyű cég a Curaçao E-Gaming Licensing Authority engedélyével rendelkezik, hogy több országban és joghatóságban is nyújtson szerencsejáték-szolgáltatásokat. A nyerőgépek, asztali játékok és egyéb szerencsejátékok kínálatán túlmenően az 5Gringos rendelkezik engedéllyel élő kaszinójátékok kínálására.

Többnemzetiségű kaszinóként asztali és mobil játékplatformokat kínál több nyelven, Ez a német, finn, lengyel, norvég és számos más nyelv mellett az angol mint elsődleges nyelv is. Mint ilyen, a kaszinó a nyelvi lehetőségekkel összhangban több pénznemet is elfogad, mint például az eurót és a norvég koronát.

Ha további információkat szeretnél kapni az 5Gringosról, akkor az alábbi címen felveheted velük a kapcsolatot:

– Rabidi N.V., 50 Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard, Curaçao

TÁMOGATÁS ÉS KAPCSOLATOK

Az ügyfélszolgálati szolgáltatások az online kaszinók működési kötelezettségeinek szokásos részét képezik. Mivel ilyen, az 5Gringos többféle módon is biztosítja ügyfelei számára, hogy kapcsolatba léphessenek a támogatói csapattal. Ezek közé tartozik az e-mail, az élő chat, a telefon, és a további támogatás érdekében a gyakran ismételt kérdések oldala.

– Élő chat: 24/7

– Ügyfélszolgálat: support@5Gringos.com

– Telefon: +38-083-292-39-29

VÉLEMÉNYÜNK A KASZINÓRÓL

Kétségtelen, hogy 5Gringos kaszinó elemzésünk során lenyűgözött minket. Nem mindennap találunk olyan kaszinót, amelynek ilyen indítékos hangulata és bemutatása van. Az sem mindennapos, hogy olyan kaszinót találunk, amelyik rálátással rendelkezik arra, hogy miként strukturálja promóciós és bónuszkínálatát.

Messze a vonzó vizuális jellemzőkön túl a promóciói és azok struktúrája az, ami a legnagyobb benyomást tette ránk. Igen, a játékkönyvtárát érdemes ünnepelni, de az üdvözlő bónusz kiválasztásának lehetősége viszi a pálmát. Hasonlóképpen, odafigyeltek a fizetési módokra és arra, hogy 24/7-es támogatást nyújtsanak, amit sok újszerű kaszinó nem vesz figyelembe az egyenletben.

Mint ilyen, pozitív érzéssel maradtunk az 5Gringos felé, és még inkább az izgalom érzésével. Ezt éreztük az elejétől a végéig, miközben a kaszinót vizsgáltuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük