Mennyi a minimális befizetés a 22Bet-nél

A legtöbb szerencsejáték-oldal látogatói gyors és megbízható fizetési módokat keresnek. A 22bet által elfogadott fizetési módok világszerte a legismertebb és legnépszerűbbek közé tartoznak. Ez a rövid cikk bemutatja Önnek a leggyakoribb befizetési és kifizetési módszereket, amelyeket ez az üzemeltető elfogad. Ne feledje, hogy ezek az adott országtól függnek.

A legtöbb országban a 22Bet-nél banki átutalással, Visa, MasterCard, Paysafecard, Skrill, Neteller és ecoPayz kártyákkal lehet befizetni vagy kifizetni. Sem a Visa, sem a MasterCard nem számít fel díjat. Gyakran nagyon magas összegű tranzakciókat is engedélyeznek. Az e-pénztárcák azért is népszerűek, mert szinte azonnaliak. Mindegyik módszernél a minimális befizetés 10 euró. A 22bet nem számít fel díjat a banki átutalásokért, de a bankja esetleg felszámíthat.

Ha a Skrillt használja, ugyanazt az e-mail címet kell regisztrálnia a szerencsejáték platformon, mint amit a pénztárcához használ. A befizetés előtt ellenőrizni kell a számládat.

A betéti és hitelkártyák felső határa a kártyától függ. A Visa és MasterCard hitel- vagy betéti kártyákkal végrehajtott befizetések azonnaliak. Ezzel szemben a kifizetések feldolgozása akár 48 órát is igénybe vehet.

Az üzemeltető nem fogadja el a PayPal-t. Tervezik, hogy a jövőben felveszik a fizetési módok közé, de egyelőre a prominens e-pénztárca nem szerepel az elfogadott módszerek között.

Az elérhető kifizetési módszerek egyike sem jár díjjal vagy egyéb költségekkel. Ha a banki átutalást választod, előfordulhat, hogy egy teljes hetet kell várnod, mire az összeg megjelenik a számládon. A rendelkezésre álló e-pénztárcák a spektrum másik végén helyezkednek el, maximum 24 órát vesz igénybe, mire megjelennek az egyenlegeden.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük