Mennyi a minimális befizetés az 1xbetnél?

Ez a platform az egyik legalacsonyabb minimális befizetésekkel rendelkező platform, már 1 €-tól kezdődően. Ez az adott fizetési módtól függően eltérő lehet. A platform elfogadja a betéti és hitelkártyákat, a Visa és a Mastercardot. Számos fizetési mód áll rendelkezésre. A Neteller, a Skrill és az EcoPayz további népszerű lehetőségek. A Paysafecard egy másik. A platform a Sofort és a Giropay-t is elfogadja. Ha a sebesség a legfontosabb szempont, az e-pénztárcák sokkal jobbak, mint a kártyák.

A platform elfogadja az átutalást és még a csekkeket is a befizetésekhez. Ezek a módszerek a türelmes felhasználóknak szólnak. A kifizetéseket nem támogatják, így azokhoz kártyát vagy e-pénztárcát kell használnod.

Furcsa módon az 1xbet nem fogadja el a PayPal-t. Vannak olyan információk, hogy a PayPal nem működik velük, de ezt nem ellenőrizték. Mivel annyi más e-pénztárca közül választhatsz, valószínűleg nem fogod hiányolni a PayPal-t. Másrészt, ha ez az egyetlen e-pénztárca, akkor a kártyák vagy az átutalás közül kell választania.

A Visa és a Mastercard nem az egyetlen elfogadott kártya. Az üzemeltető elfogadja a Diners Club, az American Express és számos más márkájú kártyát is. Sok szerencsejáték-szolgáltató csak a Visa és MC kártyákat fogadja el, így ez nem a szabvány. Az oldal bizonyos kártyákat csak akkor fogad el, ha a tulajdonos egy adott országban él. Más szóval nem minden kártyát fogadnak el mindenhol.

Az 1xBet egyik nagy előnye a nagy sebesség a kifizetések feldolgozásában. Ha egyszer már kezdeményezett egyet, nem kell sokáig várnia. Néha percek alatt feldolgozzák őket. Általában a sebesség hasonló a William Hill, a Betway és más neves szolgáltatók által kínált sebességhez. Természetesen ez a fizetési módtól is függ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük